VIDEO EXCLUSIV FC Botoșani se apără după acuzațiile lui Marian Iancu: "Vreau să bat FCSB de 10 ori la rând!"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 12:42
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 13:00

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara, a acuzat-o pe FC Botoșani că este "o corespendentă a Gloriei Bistrița", iar Valeriu Iftime "se comportă exact ca răposatul", făcând referire la Jean Pădureanu.

După acuzațiile lui Iancu potrivit cărora FC Botoșani nu și-ar apăra corect șansele contra unor rivale din Liga 1, moldovenii au replicat dur prin patronul Valeriu Iftime sau antrenorul Flavius Stoican, iar acum a reacționat și președintele Cătălin Anton.

Cătălin Anton, președinte FC Botoșani: "Vreau să bat FCSB de 10 ori la rând, dar nu reușim"

Președintele moldovenilor spune că nu își poate explica rezultatele foarte slabe ale lui FC Botoșani contra lui FCSB (20 de înfrângeri, cinci remize și o singură victorie), însă dă asigurări că echipa sa încearcă să câștige fiecare joc.

"Eu cred că toată lumea a văzut ultimele noastre trei meciuri cu FCSB. Nimeni nu ne poate acuza, nimeni cu toată mintea acasă, că nu încercăm să jucăm fotbal de fiecare dată. FCSB probabil că are un ascendent în fața noastră. Probabil avem un complex. Vă spun sincer că aș dori să bat FCSB-ul de 10 ori de la rând, dar nu reușim. Nu știu, n-am o explicație clară pentru lucrurile astea.

Acuzațiile unor oameni precum Marian Iancu sunt josnice și nici n-ar trebui comentate. Să-și vadă de treburile dumnealui. Noi încercăm să practicăm un fotbal frumos și cinstit", a spus Cătălin Anton, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Marian Iancu: "Gloria Bistrița are, în oglindă, o oarecare corespondentă în Liga 1"

„Noi nu eram parte din Cooperativă, cooperativizarea o făcea Mircea Sandu, nu noi. Gloria Bistrița are, în oglindă, o oarecare corespondentă în Liga 1, nu știu dacă e nevoie s-o numesc eu. E o echipă din zona Moldovei (n.r. - FC Botoșani), cu un conducător mult mai emancipat din toate punctele de vedere, un om de onoare în sens fotbalistic (n.r. - Valeriu Iftime). 

Dar care se comportă exact ca răposatul (n.r. - Jean Pădureanu), cu rezultate previzibile, aproape de scos de pe lista Pronosport sau a pariurilor sportive. Îmi doresc ca acea echipă să fie printre cele care vor retrograda, din punct de vedere al viitorului!”, au fost cuvintele lui fostului patron de la Poli Timișoara, Marian Iancu, în direct la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!