Ianis Hagi s-a dezlantuit dupa intrarea criminala care ii putea incheia cariera: "Incercam sa jucam fotbal si uitati-va ce specimene vin! Mi-a ras in fata"

Ianis Hagi s-a dezlantuit dupa intrarea criminala care ii putea incheia cariera: "Incercam sa jucam fotbal si uitati-va ce specimene vin! Mi-a ras in fata"

Vineri 22 Februarie 2019, 22:15

SEPSI - VIITORUL | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Ianis Hagi a fost la un pas de finalul carierei in aceasta seara. Viera a avut o intrare incredibila la tanarul jucator al Viitorului.

Hagi a iesit pe brate de pe teren, plin de sange, a revenit apoi, dar a fost suficient de speriat de intrare incat sa devina o "fantoma" pentru restul partidei.

"Noi incercam sa jucam fotbal si uitati-va ce specimene vin... Sunt suparat! Ce pot sa mai zic? Acceptam duelurile la minge, duelurile dure, dar e urat. E lipsa de respect, lipsa de respect pentru meseria asta. Noroc ca nu aveam piciorul in pamant, ca mi-l rupea. Si poate ma lasam si de fotbal. Si vine unul si face un asa fault si apoi imi rade in fata pe teren. Nici macar scuze nu si-a cerut. Noi suntem jucatori tineri, incercam sa crestem, sa ne facem un nume. Voi tine gheata la picior pana la Constanta, sunt 6 ore cu autocarul, si vom vedea daca voi putea sa joc in Cupa", a declarat Ianis Hagi la finalul partidei.VIDEO PROTVPLUS.RO

Analiştii şi BNR au avut dreptate: viaţa românilor s-a scumpit la începutul lui 2019
BRAT