VIDEO Sutul lui Roberto Carlos la Timisoara! Iancu il aduce pe Thiago Carleto de la Valencia!

Autor: Sport.ro
Sambata 06 Februarie 2010, 10:40

Marian Iancu l-a luat pe slovacul Jan Kozak, insa marea lovitura o va da cu mijlocasul stanga brazilian imprumutat de Valencia la Elche, Thiago Carleto!

VIDEO Carleto trage la fel de tare ca Roberto Carlos!

Marian Iancu cauta cu disperare inlocuitor pentru fratii Karamyan care au plecat la Steaua. Pentru banda stanga, seful Timisoarei a gasit jucatorul perfect. "Vom face un transfer spectaculos. E un jucator de 21 de ani care vine de la o echipa mare din Europa. S-a platit o suma mare pentru el inca de la o varsta fragda." spunea ieri Marian Iancu.

ProSport a aflat ca este vorba de mijlocasul brazilian Thiago Carleto, cumparat pe 2 milioane de euro de Valencia de la Santos, cand acesta avea 18 ani. Carleto nu s-a acomodat la Valencia iar sezonul acesta a fost imprumutat in liga a doua, la Elche. Brazilianul a reusit 2 goluri in sase partide. Iancu se bazeaza pe faptul ca Thago Carlitos are doar 105.000 de euro salariu, astfel ca va putea sa ii faca acestuia o oferta mai buna, fie si pentru un imprumut pana in vara.

Valencia l-a remarcat pe Carleto la Santos pentru sutul sanatos ce seamana izbitor cu cel al lui Roberto Carlos. Vezi VIDEO!

Ministrul Tătaru și Raed Arafat, detalii despre noul proiect de lege privind carantinarea
BRAT