"Ia campionatul de 3 ori la rand cu el!" O noua tradare pe axa Dinamo-FCSB? Jucatorul care i-a fost recomandat lui Becali

Un jucator de la Dinamo i-a fost recomandat patronului de la FCSB.

Dumitru Dragomir crede ca FCSB trebuie sa il transfere pe Diego Fabbrini de la Dinamo. El e de parere ca liderul "cainilor" i-ar aduce titlul ros-albastrilor.

"Daca il aduce pe Fabbrini, Steaua ia campionatul 3 ani la rand. Sa il ia repede Becali, pana nu il ia altcineva. Am auzit ca sunt unele cluburi care il doresc"
, a spus Dumitru Dragomir pentru Pro X.

Fabbrini a fost in atentia lui Becali acum un an, cand antrenor la FCSB era Teja. Italianul a fost aproape de ros-albastrii, dar Becali a hotarat sa nu il transfere pentru a le face loc pustilor din echipa.
La finalul sezonului, Fabbrini a plecat la CSKA Sofia, dar nu s-a adaptat si Dinamo l-a recuperat. Dupa plecarea lui Nistor, italianul a devenit liderul de pe teren al "cainilor".

29 de ani are Fabbrini. Pana sa ajunga la Dinamo, fotbalistul a mai jucat la echipe precum Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Birmingham, Botosani si CSKA Sofia. Fabbrini are 12 prezente pentru natioanala U21 a Italiei si una pentru nationala mare. El e cotat la 800 000 de euro pe transfermarkt.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rezultate alegeri locale 2020 Timişoara. Robu își recunoaște înfrângerea. Cine este noul primar
BRAT