VIDEO EXCLUSIV Helmut Duckadam are un remarcat surpriză de la FCSB: "Cariera lui va fi din ce în ce mai frumoasă"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 17:59
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 18:00

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a intervenit telefonic la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Eroul de la Sevilla a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să joace în Giulești posibila finală a campionatului cu CFR Cluj, dar a comentat și ultima prestație a lui Ștefan Târnovanu, portarul devenit recent titular între buturile formației bucureștene.

Helmut Duckadam îl laudă pe Ștefan Târnovanu, dar transmite un avertisment

Târnovanu a fost în centrul atenției la două momente importante din meciul FCSB - FC Argeș 4-0. Mai întâi, a comis o eroare în marginea terenului, când a degajat greșit și a fost nevoit să comită un fault de galben asupra lui Said. Câteva minute mai târziu, goalkeeper-ul a avut o intervenție excelentă asupra aceluiași Said, în situație de unu contra unu.

Duckadam i-a transmis un sfat lui Târnovanu și crede că portarul va avea un viitor frumos în cazul în care va rămâne la fel de modest și concentrat.

"Evoluții foarte bune (n.r - ale lui Ștefan Târnovanu). El trebuie să rămână la fel de concentrat ca până acum. A făcut o greșeală în marginea terenului, ceea ce n-are voie să facă. El a vrut să dea o pasă, dar a dat-o la adversar. A trebuit să faulteze și a luat și galben. 

El trebuia să joace acolo simplu, să nu facă aceeași greșeală ca Radu într-un meci foarte important pentru Inter. El trebuia să o dea în aut și să se retragă în poartă. Trebuie să rămână la fel de modest și concentrat, iar atunci, cu siguranță, cariera lui va fi din ce în ce mai frumoasă", a spus Helmut Duckadam, într-un moment în care majoritatea laudelor se îndreaptă către jucătorii de atac ai lui FCSB, precum Octavian Popescu, Darius Olaru sau Florin Tănase.

Ștefan Târnovanu (21 de ani) a devenit titular la FCSB după gafa lui Andrei Vlad din meciul cu FC Argeș (1-0), disputat pe 3 martie. Internaționalul U21 a strâns de la acel moment opt partide ca titular și a încasat doar patru goluri.

  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Ștefan Târnovanu, conform Transfermarkt
  • 200.000 de euro a plătit FCSB pentru a-l transfera pe Târnovanu de la Poli Iași, în 2020
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!