Helmut Duckadam anunță că nu mai susține FCSB: ”15 ani am crezut că se dorește performanță”

Helmut Duckadam FCSB Superliga Helmut Duckadam
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 20:41
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 20:56

FCSB s-a despărțit de Edward Iordănescu și l-a readus pe Toni Petrea.

Antrenorul care i-a adus trupei lui Gigi Becali singurul trofeu de după era Costel Gâlcă a revenit la echipă, la cererea patronului, la mai puțin de un an după ce a renunțat la postul de antrenor deoarece nu și-a îndeplinit obiectivul.

În schimb, Edward Iordănescu, antrenor susținut de suporteri, a plecat de la echipă după un parcurs impresionant, cu 22 de puncte în ultimele 8 etape.

  • Gigi Becali

Helmut Duckadam, care a rămas alături de echipa lui Gigi Becali în ultima vreme, după conflictul cu CSA Steaua, se arată acum dezamăgit de modul în care patronul gestionează tot ce se întâmplă la club.

"Nu mai știu ce să cred. Eu am fost unul din zecile de mii de naivi care au crezut că, în sfârșit, după vreo 15 ani, Gigi Becali chiar dorește performanță cu FCSB.

Dar, din păcate, pe domnul Becali nu îl interesează nici peformanța, nici suporterii, ci probabil că doar faptul că e o jucărie a dânsului și, când nu mai are acces la această jucărie, se supără, iar toți cei din jur au de suferit, inclusiv jucătorii.

Nu (n.r.: nu mai e fan FCSB). Eu am spus că, în momentul în care va pleca Edi Iordănescu, în care eu îmi puneam mari speranțe și pe care îl apreciez, din acest moment, FCSB va fi, de anul acesta sau de anul viitor, o echipă de pluton, o echipă care își va pierde marea majoritate a suporterilor.

Se vede și reacția galeriei, nu numai a suporterilor, că asta se știe, dar acum și galeria a luat această atitudine. Nu sunt de acord cu scrisul pe garduri. Cu siguranță, orice antrenor ar veni, va fi primit cu răceală de către suporteri", a spus Helmut Duckadam la DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!