"Hamroun e cel mai bun jucator din Romania! Avem nevoie de ATACANT" Becali a facut PRAF doi jucatori si anunta o mutare de urgenta

STEAUA 0-0 DINAMO | Becali a anuntat dupa derbyul cu Dinamo ca echipa nu poate merge cu lotul actual.

Hamroun e cel mai bun din Romania - sustine Becali, care i-a facut praf dupa meci pe Alcenat si Guilherme, de care a fost nemultumit. "Parca era adormit", spune Becali despre Alcenat, uitand ca fundasul dreapta nu a avut vacanta in aceasta vara, jucand la Gold Cup. Patronul Stelei este nemultumit si de cei doi atacanti, Tade si Tudorie si spune ca e nevoie de un fundas central.

"Ocazii am avut. Astazi am vazut ca am castigat un mijlocas central si cred ca Hamroun este cel mai bun jucator din Liga I, peste toti romanii. Nu avem atacat! Nu avem atacant, ne trebuie un atacant! Nu stiu pe cine, dar nu avem atacant. "

"Eu cred ca l-am castigat pe Hamroun si cred ca mijlocas central nu avem nevoie. Si Alcenat, in care am crezut, parca era adormit. Nu stiu ce se intamplat. Sunt jucatori buni la echipe mici, dar care atunci cand ajung la echipe mari nu mai fac fata."

"Ce sa faca Szukala, sa-l bagam in locul lui Tade? Il facem atacant si pe Sanmartean. Doi atacanti. Nu este vorba despre un mijlocas. Trebuie sa luam neaparat un fundas central. Sa vedem daca putem lua. Nici Guilherme nu e de echipa mare. Sunt combinatii care trebuie facute la echipa asta si le vom face. Vor mai veni jucatori pentru ca trebuie fundas central, ca sa joace Tosca in stanga, pentru ca Guilherme... ne trebuie un atacant.", a declarat Becali la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies