Gigi Becali: "Azi am vorbit de doi jucatori cu Mirel. Si eu ii vreau pe Sanmartean si Szukala!" A anuntat pe cine vrea Reghe de la Steaua si suma uriasa pe care o cere pentru Chipciu

Dupa ce a anuntat ca nu mai transfera si nu mai investeste, acum Becali s-a sucit.

Patronul Stelei a anuntat chiar inaintea meciului cu Dinamo ca a vorbit pentru doi jucatori cu Mirel Radoi. Cei doi pot fi Sanmartean si Szukala, despre care Becali a anuntat ca ii vrea inapoi la Steaua, dar situatia nu depinde de fotbalisti, care si ei vor sa se intoarca.

"Astazi am vorbit de unul doi jucatori cu Mirel Radoi! Reghecampf crede ca poate sa ia el jucatori. Stiu eu pe cine a pus ochii, pe Popa. Zice ca are un client din America si ala da un milion. Popa costa doua milioane, iar Chipciu costa 6 milioane de euro. Poate sa-i ia cine vrea"

"Si eu vreau sa ii iau pe Sanmartean si pe Szukala, dar nu depinde de ei. Dar eu nu sunt calul de bataie al Romaniei, ca trebuie sa dau eu. Dar nu o lasa eu Steaua asa, sa stea linistita lumea.", a spus Gigi Becali pe scarile de pe National Arena.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies