Hagi se pregateste sa incaseze 8.000.000 euro pe 3 jucatori. Afacerile uriase negociate de "Rege"

Gica Hagi pregateste 3 afaceri de 8.000.000 de euro. Trei jucatori ai Viitorului, titulari la campioana Ligii I, vor ajunge in Italia, Portugalia si Arabia Saudita.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iulie 2017, 12:13
Data actualizarii: Vineri 07 Iulie 2017, 12:21

Hagi se va desparti curand de trei dintre vedetele Viitorului. Cotidianul Gazeta Sporturilor noteaza ca Romario Benzar, Florinel Coman si Cristi Ganea sunt fotbalistii pentru care "Regele" negociaza cu Lazio, Benfica si Al Feiha!

Sursa citata scrie ca Hagi a cazut de acord cu Lazio, dupa negocieri indelungate, ca Romario Benzar sa evolueze la Viitorul in prelimiariile Ligii Campionilor. Ulterior, acesta va ajunge la Roma pentru 2 milioane euro plus bonusuri.

In privinta lui Florinel Coman, Hagi a cazut la invoiala cu Benfica pentru un transfer in schimbul a 3 milioane de euro. Portughezii vor plati si o suma bonus pentru revanzarea jucatorului, dar si pentru un anume numar de meciuri jucate de acesta pentru echipa de pe Da Luz.

Ultimul, dar nu cel din urma, care va pleca este Cristi Ganea. Fundasul stanga este dorit insistent de Costel Galca in Arabia Saudita, la Al Feiha. Acesta ar urma sa fie si cel mai scump dintre transferurile lui Hagi: 3.3 milioane euro.
 

Modifică setările cookies