Hagi, primele dezvaluiri despre munca lui Becali la Academie: "Se comporta bine, invat de la el pentru ca stie fotbal!"

Gigi Becali munceste la Academia lui Hagi pentru a iesi mai repede de la inchisoare

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Septembrie 2014, 19:08
Data actualizarii: Sambata 27 Septembrie 2014, 19:16

Hagi spune ca Gigi Becali este un muncitor exemplar la Academia de la Ovidiu. Patronul Stelei se foloseste de vizite pentru a-si sfatui nasul in probleme legate de managementul clubului Viitorul.

"Eu discut cu Gigi, ca fin, ca nas, ca prieten. El vine la noi, ne mai da cate un sfat, ca e om de fotbal acum, dupa atatia ani. Invat de la el pentru ca stie fotbal, a invatat si el pe banii lui. Dar e bine. Noua, la Academie, ce sa ne spuna? Ca suntem cei mai buni. La echipa mare poate, aici sa ne mai dea vreun sfat".

"Lucrurile intre noi doi sunt bune. Se comporta bine la Academie, nu ati vazut ca si scrie? Devine deja si scriitor. E bine. Bine ar fi sa iasa, ca pentru orice om e mai bine afara".

Gigi Becali lucreaza la Academia Gheorghe Hagi de la sfarsitul lunii aprilie, dupa ce a fost semnat un contract de angajare pentru munca necalificata.

Gigi Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul "Valiza" si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies