Gica Hagi Adrian Mazilu Andrei Borza Farul Constanta Fiorentina Superliga

Hagi poate da din nou lovitura! Trei jucători de la Farul, urmăriți de un club din Serie A

Farul Constanța ar putea vinde mai mulți jucători importanți în fereastra de mercato din vară, conform ultimelor informații venite din Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Martie 2023, 12:10
Data actualizarii: Duminica 05 Martie 2023, 12:08

Trei jucători ai liderului din Liga 1 sunt urmăriți de Fiorentina, ocupanta locului 12 din Serie A, anunță Fiorentina News, care citează Calcio Mercato.

Trei jucători de la Farul, urmăriți de Fiorentina

Pietro Chiodi, agentul lui Louis Munteanu, a fost surprins la sediul Fiorentinei zilele trecute, iar italienii scriu că impresarul a discutat despre situația atacantului român, dar și despre alți trei jucători ai lui Gică Hagi care ar fi atras atenția clubului din Serie A.

Louis Munteanu (20 de ani), autor a patru goluri și cinci pase decisive în acest sezon, este împrumutat de Farul de la Fiorentina, iar atacantul ar urma să revină la formația din Serie A în vară.

Pe lângă situația lui Munteanu, Pietro Chiodi și conducerea Fiorentinei ar mai fi discutat despre alți trei jucători ai Farului care ar putea face pasul în Italia: Andrei Borza (17 ani), Adrian Mazilu (17 ani) și Alexandru Stoian (15 ani).

"În cadrul întâlnirii, cele două părți au discutat despre câțiva tineri care pot ajunge în Italia. Atenția a fost pe echipa Farul, condusă de Gică Hagi, lider în România. Clubul viola caută un fundaș stânga de ceva timp pentru a-l înlocui pe Biraghi și urmăresc cu atenție creșterea lui Andrei Borza.

De asemenea, atrage atenția Adrian Mazilu, un jucător de 17 ani cu patru goluri în 11 meciuri. De asemenea, cel mai tânăr din lot, Alexandru Stoian, a debutat când avea 14 ani și este urmărit cu interes. Fiorentina studiază aceste variante pentru viitor", au scris italienii.

VIDEO Gică Hagi, după U Cluj - Farul 2-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!