Hagi, Lacatus, Dorinel si Bergodi! VIDEO: Cum i-a dat afara Becali pe toti!

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Septembrie 2009, 12:02
Hagi, Lacatus, Dorinel si Bergodi! VIDEO: Cum i-a dat afara Becali pe toti!

In ultimii ani, Steaua a fost o adevarata masina de tocat antrenori. Hagi, Lacatus de doua ori, Dorinel si acum Bergodi si-au luat adio de la Steaua dupa ce patronul Becali a rabufnit de fiecare data la TV.

De la plecarea lui Olaroiu de la Steaua din 2007, Becali nu si-a mai gasit linistea cu niciun antrenor pana in prezent.

In iulie 2007, Hagi venea la Steaua cu surle si trambite si promitea sa faca din Steaua o adevarata forta. El pleca doua luni mai tarziu, dupa ce Becali l-a atacat in dese randuri dupa fiecare meci. Hagi a raspuns dur atunci, printr-o conferinta de presa.

Dupa un interimat de o luna pentru italianul Pedrazzini, etern secund in Ghencea, acum langa Zenga la Palermo, Lacatus a aterizat pentru prima data in istorie ca antrenor al Stelei, in octombrie 2007. El a pierdut titlul la mustata in acel sezon, iar in preliminariile Ligii a reusit sa elimine Galata si sa o duca pe Steaua pentru a 3-a oara consecutiv in Grupe.

La fix un an, Lacatus pleca de la Steaua, fiind urmat de Dorinel Munteanu, care a inceput in Ghencea cu un rezultat excelent: 1-1 cu Dinamo, dupa ce Steaua a reusit sa faca cel mai bun meci din ultimele saptamani.

Dorinel Munteanu nu a prins prea multe radacini al Steaua si a plecat in luna decembrie, fiind urmat de Lacatus, care revenea in Ghencea, spre dezacordul exprimat al suporterilor.

Dupa un sezon complet ratat, in care Steaua a terminat pe locul 6, Lacatus si-a luat pentru ultima data adio de la Steaua, a 3-a ora, dupa ce mai plecase din postul de presedinte si apoi de antrenor. Totul se intampa in mai 2009.

In iunie, acest an, Bergodi si-a dat acordul sa plece de la Iasi si sa vina la Steaua impreuna cu Renzo Rossi. Pedrazzini a plecat din Ghencea si s-a dus la Palermi, iar Bergodi incepea un nou sezon cu jumatate de echipa schimbata. Andrei Ionescu, Onicas, Ninu, Tudose, Lazar, Surdu si Ochirosii au fost adusi la prima echipa, italianul reusind sa-i faca pe plac patronului, care vroia o echipa de pusti in Ghencea.

Bergodi nu a rezistat in Ghencea decat 3 luni, adica 6 etape in campionat si 7 meciuri in Europa League. Bergodi nu a reusit nicio victorie cu Steaua acasa in campionat, are 6 victorii din 6 meciuri in preliminariile Europa League si un egal acasa cu Sheriff.

ISTORIA DEMITERILOR DE LA STEAUA - VIDEO

VIDEO - Lacatus pleca de la Steaua!


 

VIDEO - Declaratiile lui Becali care l-au facut pe Lacatus sa plece de la Steaua!


 

VIDEO - Cu ochii in lacrimi! Despartirea lui Lacatus de Steaua


 

VIDEO - Ce a spus Becali despre Dorinel si plecarea sa din Ghencea

 

VIDEO - Cum s-a despartit Dorinel de Steaua

 

VIDEO - Primul atac al lui Becali la adresa lui Hagi cand era la Steaua


VIDEO - Becali catre Hagi: "TE DISTRUG"

 

VIDEO - Becali ironic: cum se roaga de Hagi sa vina la Steaua!

 

VIDEO - Cum a fost demis Bergodi de Becali in direct la Sport.ro

 

VIDEO - Numirea lui Stoichita la Steaua!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies