Gica Hagi Farul Constanta UTA Arad Superliga

Hagi i-a băgat în ședință pe jucătorii Farului imediat după meci: "Nu e bun drumul. Stați liniștiți, poate copiii sunt mai buni"

Farul Constanța, echipa condusă de Gică Hagi, a remizat pe teren propriu contra celor de la UTA Arad, scor 2-2, într-o restanță din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 22:50
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 22:49

UTA Arad a avut o primă repriză mai bună și a condus de două ori în urma golurilor marcate de Claudiu Micovschi (7') și Andrej Fabry (27'). Farul a revenit în ambele ocazii și a egalat în urma reușitelor lui Rivaldino (24') și Andrei Artean (50').

Gică Hagi: "Am făcut o ședință cu ei. Le-am zis lucrul ăsta, că nu e bun drumul pe care suntem"

După meci, Gică Hagi a recunoscut că a organizat o ședință în vestiar cu jucătorii în care le-a transmis că nu sunt pe drumul cel bun, iar mici detalii fac diferența față de echipa campioană a Farului din sezonul trecut.

"Două meciuri, aceeași istorie. Am produs mult fotbal ofensiv. Data trecută, cu U Cluj, am jucat bine și defensiv. Acum nu am făcut un meci un așa bun defensiv, nu s-a alergat, nu s-au câștigat dueluri și d-asta am primit goluri. Ofensiv am făcut mult, dar doar două goluri e puțin.

Azi a fost un joc, așa cum a fost și cu U Cluj. Dacă nu am fost fini, nu am dat gol la cât fotbal am produs, ce să facem? Din păcate, asta e. Trebuie mai multă calitate sus, disciplină mai multă și ușor, ușor trebuie să revenim. D-asta am și întârziat puțin. Am făcut o ședință cu ei. Le-am zis lucrul ăsta, că nu e bun drumul pe care suntem. Sunt mici detalii față de anul trecut și cred că acolo greșim, iar apoi, în teren, ratăm, ne supărăm, dăm din mâini în loc să ne vedem de următoarea, așa cum a fost anul trecut.

Louis Munteanu e obosit. Nu era foarte proaspăt. A venit dintr-o pregătire fără meciuri, iar acum a jucat mult. Mazilu, bolnav cu o zi înainte de meci, dar am încercat să găsesc soluții. Echipa s-a manifestat ofensiv foarte bine. Era excepțional dacă marcam ca anul trecut 3-4 goluri și câștigam. Ultima pasă s-a dat numai la adversar, șuturile pe afară, dar sper că vom avea mai multă disciplină și mai multă concentrare.

Mai am vreo încă 10 de la copii care mă așteaptă să-i bag. Stați linișitiți, poate ei sunt mai buni. Orice se întâmplă e o ocazie pentru ceilalți. Azi au lipsit 5 jucători importanți, dar nu am vorbit. Nu ne simțit campionii României și cei mai buni. Anul trecut a fost chestiune de mici detalii, am fost la locul potrivit. Anul ăsta suferim la acest aspect și sperăm să reglăm lucrurile. Drumul va fi greu și niciun meci nu e ușor.

Doicaru? Doar a debutat, atât. L-am debutat. Mazilu era accidentat. Trebuia să-l iau pe el pentru că e stângaci, joacă și vârf, și decar, și bandă. A fost șansa lui", a spus Gică Hagi.

Farul Constanța a urcat pe loc de play-off, 5, cu 20 de puncte acumulate în primele 13 etape. În runda următoare, echipa lui Gică Hagi va juca pe terenul lui CFR Cluj, luni, de la ora 21:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!