Hagi, atac incredibil catre CFR: "Comedie! Daca era pe regulament, acum erati OUT din Liga I! Acum isi iau punctele inapoi! Cum dracu sa vorbeasca Hagi de fotbal"

Hagi a rabufnit la finalul meciului cu Pandurii si a atacat-o pe CFR Cluj, care a anuntat ca isi va lua cele 6 puncte inapoi.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Octombrie 2015, 13:32
Data actualizarii: Sambata 03 Octombrie 2015, 13:40

Hagi spune ca nu este corect ca CFR sa isi ia punctele inapoi, atata timp cand s-a votat ca cine are probleme financiare sa fie depunctat, nu retrogradat, cum s-a intamplat cu Vaslui si Rapid.

"Anul trecut s-a votat! Ca sa nu cada echipele in B, ca au probleme, nu mai luam partea financiara la licentiere. Pe romaneste, nu? De ce? Pentru niste cluburi s-a facut asta, da? Pentru ca unele cluburi au putere, au relatii si au dat la Federatie lucrul asta. Pai si tu te duci dupa sa reclami Federatia ca ti-a luat punctele? Cand s-a dat regulamentul ai acceptat ca daca eu am datorii in contul asta se iau niste puncte? Atunci cum? Acum vor punctele inapoi! Comedie! Suntem in Romania si acceptam orice! Pai cum asa? Il vad pe domnul Muresan ca isi iau punctele inapoi. Pai nu ati acceptat ca asa e? Daca era pe regulament, cum au cazut Vaslui si Rapid, erati OUT! Eu asa stiu! Asa a fost la licentiere. Daca era partea financiara, out in iarna, ca nu si-au platit jucatorii. Acum isi iau si punctele inapoi. Pai CFR e campioana, am inteles ca e si campioana. Am inteles ca se bate si la campionat, au echipa foarte buna. CFR am inteles ca e cea mai buna echipa. Daca vrea si Dinamo in Europa, vreau si eu. Suntem aproape, bagam tineri si noi si ei, suntem echipe frumoase."

"Daca ar fi dupa unii, nu ar trebui sa mai vorbesc. Ca am fost ziarist, am facut medicina si acum am venit la fotbal sa vorbesc despre fotbal. Pai nu mai vorbesc. Cum dracu sa vorbeasca Hagi de fotbal, are voie? Sa isi zica si el parerea. Mi-o dau din cand in cand, pertinent, tin la fotbal, e Romania, am jucat pentru aceasta tara si din cand in cand imi dau si parerea. Cred ca ma pricep si eu"

"Suntem mici si nu avem cum sa ne batem niciodata la campionat! Daca prindem play-off, l-am prins pe Dumnezeu de picioare", a spus Hagi la conferinta de presa.

Modifică setările cookies