Hagi are un nou BRILIANT la Viitorul: "O declar acum public, l-am descoperit pe noul Gicu Dobrin" Cine e vedeta lui Hagi

Hagi are un nou BRILIANT la Viitorul: "O declar acum public, l-am descoperit pe noul Gicu Dobrin" Cine e vedeta lui Hagi

Viitorul - Petrolul, azi de la 20:00

"Suntem intr-un moment foarte bun, trebuie sa recunoastem lucrul asta. Noi n-avem nicio presiune, suntem intr-o situatie foarte buna. Ne place, avem o pozitie sus, ne simtim bine, nu putem sa ocolim acest inceput bun de campionat.", a spus Hagi inainte de meciul cu Petrolul.

Hagi a declarat ca are un nou briliant la echipa, un pusti de 16 ani care seamana la joc cu Gicu Dobrin:

"Eu de 6 ani tot muncesc, sunt sigur ca va veni o noua generatie importanta, care sa ne depaseasca. Strainii au inceput sa stie de academie, suntem cunoscuti afara. In momentul asta avem 4 decari foarte buni, unul dintre ei va face istorie. Cineva trebuie sa fie lider. O zic public in acest moment, l-am descoperit pe noul Dobrin. Il cheama Dragus si are 16 ani. I-am zis-o si lui, stie, seamana foarte mult cu Gicu.", a declarat Hagi.

Dragus nu este singurul jucator de viitor al lui Hagi. Principalul sau "diamant" este chiar Ianis Hagi, cel care a fost vandut deja la Fiorentina. Italienii l-au cumparat in vara insa l-au lasat in continuare la Viitorul, pentru a juca in Liga I.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui marinar român, martor la incendiile din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies