"Hagi a fost o legenda ca jucator, dar e ULTIMUL OM". Massone porneste razboiul in Liga I, dupa ce l-a fugarit pe arbitru la finalul meciului cu Viitorul

"Hagi a fost o legenda ca jucator, dar e ULTIMUL OM". Massone porneste razboiul in Liga I, dupa ce l-a fugarit pe arbitru la finalul meciului cu Viitorul

Scene absolut incredibile la Piatra Neamt, dupa Ceahlaul 1-2 Viitorul. Echipa lui Gica Hagi s-a impus in Moldova dupa un penalty transformat in minutele de prelungiri, iar italianul Massone, patronul Ceahlaului, a luat foc. Acesta l-a fugarit pe arbitru pe teren si l-a atacat dur pe Hagi.

Angelo Massone, omul de afaceri italian care a preluat Ceahlaul in iarna, nu e sigur de viitorul formatiei sale. Ceahlaul a pierdut si meciul cu Viitorul, disputat pe teren propriu, si pare sa se scufunde.

Massone da insa vina pe arbitraj pentru cele intamplate, italianul fiind protagonistul unor scene incredibile la finalul partidei. Patronul Ceahlaului i-a alergat pe arbitri la finalul jocului, pentru ca mai apoi sa il atace virulent pe Hagi.

"Hagi e un nume mare in fotbalul mondial, e o legenda, este respectat, dar se comporta ca ultimul om. Ce credeti ca mi-a spus la final? Mi-a zis: "Bine ai venit in Romania!".

Nu e normal ce se intampla in fotbalul din Romania, cu acesti arbitrei. Ar trebui sa se ia masuri. Am avut doua penaltyuri neacordare, iar la al doilea penalty acordat Viitorului nu a fost nimic.

Aveti un fotbal corupt, trucat. Vom lupta impotriva arbitrilor, a Federatiei, a tuturor. Aveti imaginile, aratati-le", a tunat Massone la finalul partidei cu Viitorul.

In urma jocului ce la Piatra Neamt, Ceahlaul a ramas pe locul 16, cu 19 puncte adunate in 24 de etae.

Viitorul e pe 7, cu 32 de puncte.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies