Grigoras, gata de COSMAR la debut: "Steaua nu are puncte slabe!" Ce jucator a pierdut inainte de meci:

Autor: Sport.ro
Vineri 16 August 2013, 14:16
Grigoras, gata de COSMAR la debut: "Steaua nu are puncte slabe!" Ce jucator a pierdut inainte de meci:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

"Steaua nu prea are puncte slabe, rezultatele obtinute in campionat si in cupele europene au demonstrat asta. Au jucatori de valoare foarte mare, sunt cu adevarat redutabili. Va fi un meci dificil, ma multumesc cu un rezultat pozitiv", a declarat Grigoras inaintea meciului din Ghencea.

"Rui Pedro e accidentat, mai exact e nerefacut dupa o accidentare, nici nu va face deplasarea. Cand am venit eu aici era accidentat, nu avea cum sa joace in Ghencea.

De cand sunt eu nu a existat presiune in lot, atmosfera este una normala. Din ce am vazut eu ca simplu spectator inainte sa vin aici, toata echipa a fost de vina pentru rezultatele slabe de pana acum.

Nu cred ca vina i-a apartinut cuiva anume sau unui grup de jucatori, pentru ca prestatiile au fost in general slabe. Dar stiu in ce m-am bagat, stiu care sunt pretentiile la Cfr Cluj si sunt convins ca voi gasi modalitatile sa remediez situatia", a mai afirmat Grigoras.

CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT