Liga 1

Golgeterul pe care Steaua l-a RATAT! Anuntul facut in aceasta dimineata despre omul care trebuia sa ii la locul lui Piovaccari

Dupa plecarea lui Piovaccari, Steaua isi cauta un golgeter. Cu Keseru si Chipciu in lot, Galca are nevoie de un atacant pur sange pentru sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 10:13
Data actualizarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 10:18

Unul dintre ei putea fi Lemnaru de la Universitatea Cluj. El si Antal se aflau pe lista scurta de transferuri la Steaua in aceasta vara, insa mutarea lui Lemnaru pare sa fi picat definitiv.

Mihai Teja de la Universitatea Cluj a anuntat in direct la Sport.ro ca Lemnaru va ramane si din sezonul urmator la Cluj.

"Lemnaru ramane la U. Cluj, au fost zvonuri despre oferte! As vrea sa devenim o echpa importanta pentru campionatul romanesc si chiar sa castigam campionatul.", a declarat Mihai Teja.

Steaua i-a pierdut in aceasta vara deja pe Pintilii, capitanul din ultima jumatate de sezon, Tatarusanu, portarul titular al Stelei si pe Piovaccari, golgeterul Stelei in ultimul an.

Daca pentru Tatarusanu Steaua a gasit inlocuitor, transferandu-l pe Arlauskis, momentan nu exista inlocuitori adusi pentru Pintilii si italianul Piovaccari.

Modifică setările cookies