Golgheterul Stelei REFUZA orice oferta! Keseru: "E fantastic ce traiesc la Steaua! E varful carierei!" Ce l-a surprins la Steaua

Golgheterul Stelei REFUZA orice oferta! Keseru: "E fantastic ce traiesc la Steaua! E varful carierei!" Ce l-a surprins la Steaua

► Ce le promite Keseru fanilor Stelei
► Pe ce post si-ar dori sa joace
► Ce a simtit dupa ce a castigat titlul cu Steaua

 

Golgheterul Stelei in 2014

Claudiu Keseru a reusit sa impresioneze dupa transferul la Steaua - desi nu a fost titular incontestabil in atacul echipei, Keseru a reusit sa inscris 9 goluri si sa paseze la alte 4 reusite, fiind golgheterul campioanei Romaniei in anul 2014.

"Sunt multumit cu ce am realizat pana acum, din punct de vedere statistic, in ciuda faptului ca am avut nevoie de un timp de acomodare dupa o perioada foarte lunga petrecuta in Franta. Stiu ca sunt capabil sa fac si mai mult" promite Keseru intr-un interviu din Gazeta. Stelistul spune si postul pe care se simte cel mai bine: "Atacant central sau atacant retras. Sunt posturile pe care ma exprim cel mai bine pentru ca acolo sunt foarte aproape de poarta"

"Bucuria titlului este una de nedescris. In ceea ce ma priveste, este prima de acest gen. Simti o dezlantuire dupa foarte multa presiune, multe antrenamente, meciuri, situatii favorabile si nefavorabile prin care am trecut ca echipa. E un sentiment fantastic. Ceea ce traiesc acum la Steaua tind sa cred ca reprezinta momentele de varf ale carierei. Am scris o mica linie in palmaresul meu. Sper sa urmeze si altele" a rezumat Keseru in cateva cuvinte experienta sa la Steaua.

"La Steaua m-a surprins placut atmosfera foarte buna, competenta oamenilor din club si conditiile puse la dispozitie noua, jucatorilor. Lucrurile negative prefer sa le tin pentru mine" a mai spus Keseru, cel care a dezvaluit ca ar refuza in acest moment o oferta din Franta, tara in care a evoluat pentru Nante, Libourne, Tours, Angers si Bastia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un nou record de vaccinări în 24 de ore: 110.633 persoane. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies