Goian da vina pe Moti: "Era greu sa mai joc la Dinamo dupa ce s-a intors Moti!"

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Februarie 2009, 15:30
Lucian Goian a dezvaluit motivul pentru care a acceptat transferul in Cecenia, la Terek Groznai: odata cu venirea lui Moti, Goian e constient ca ar fi prins cu greu un post de titular in formatia lui Rednic.

"Inca nu am semnat nimic cu Terek dar transferul e ca si facut. Sper sa nu mai intervina nimic, pentru ca stiu cum decurg tratativele in astfel de situatii. Atmosfera e foarte buna in lot, a contat enorm in alegerea facuta faptul ca mai sunt aici inca trei romani. Stiu ca am avut o evolutie buna in amicalele din aceasta iarna, dar era greu sa mai joc la Dinamo dupa ce Moti s-a întors la echipa"declarat fundasul pentru NewsIN.

Impresarul Victor Becali a declarat ca spera ca saptamana viitoare sa se rezolve transferurile jucatorilor dinamovisti Lucian Goian si Silviu Izvoranu la gruparea Terek Groznai din Cecenia.

"Cei doi se antreneaza cu Terek Groznai in Antalya si speram ca saptamana viitoare sa se perfecteze transferurile", a declarat Becali.

Daca vor semna cu Terek Groznai, Lucian Goian si Silviu Izvoranu se vor alatura altor trei romani, Florentin Petre, Andrei Margaritescu si Daniel Pancu, precum si brazilianului Arthuro, fost fotbalist la Steaua.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies