Gnohere, oferta de ultima ora! Becali, tentat cu MILIONUL de euro! Unde poate ajunge 'Bizonul' in 2020

harlem gnohere FCSB Superliga Gnohere, oferta de ultima ora! Becali, tentat cu MILIONUL de euro! Unde poate ajunge 'Bizonul' in 2020
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Ianuarie 2020, 15:19
Data actualizarii: Joi 02 Ianuarie 2020, 15:23

Becali exita sa-si vanda golgeterul in aceasta iarna, desi il va pierde gratis la finalul sezonului.

Gnohere (31 de ani) e dorit insistent de bulgarii de la Levski, anunta fakti.bg. Levski viseasa la titlu dupa multi ani in care a stat in umbra lui Ludogoret. Acum e pe 2, la 5 puncte in spatele campioanei, dar cu mari asteptari de la 2020.

Becali a declarat ca nu ia in calcul sa-l piarda pe 'Bizon' in aceasta iarna, insa propunerea lui Levski ar putea sa-i schimbe planurile. Bulgarii pot sa dea pana la 1 milion de euro pe Gnohere.

"Gnohere s-a suparat ca l-am pus pe lista cu aia 13 la care vreau sa renunt. I-am zis ca oricum i se termina contractul in vara. I-am zis ca, daca vrea, acum pe loc ii prelungesc contractul. A inceput sa rada. Eu am vrut sa-i arat ca nu vreau sa renunt la el", a spus Becali la PRO X.

FCSB s-a despartit deja de Tsoumou. Vintila ii mai are ca optiuni de atac pe Hora si Tanase, in afara lui Gnohere. Tanase a preferat ca 9 fals in ultimele meciuri oficiale jucate de FCSB in 2019.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!