Glasul rotilor de tren s-a transformat in strigatul disperat al saraciei: "Nu se mai poate! E o rusine ce se intampla la Rapid!"

Daniel Perja, team managerul Rapidului, spune ca situatia clubului e mai disperata ca niciodata.

Daniel Perja spera ca tratativele dintre Zamfir si Massone sa se rezolve cat mai repede. "Mi-e mila de jucatori, nu se mai poate continua asa", spune team managerul clubului giulestean.

"Imi doresc din tot sufletul sa se rezolve odata situatia. Nimeni nu vine cu ceva concret. Eu m-am saturat! La noi, la Rapid, e o debandada totala. Sa se trezeasca odata cu totii. La Rapid, toti care sunt acum trebuie sa munceasca in interesul clubului."

"E rusinos ceea ce se intampla in momentul de fata la Rapid. Mie mi-e mila de jucatorii nostri care de un an n-au mai fost platiti. E o rusine ce se intampla in acest moment la Rapid."

"Nu se poate merge asa la infinit. Auzim numai 'maine, maine'... Nu sunt bani la Rapid, s-au facut eforturi mari. Viorel Moldovan a dat bani, am dat si eu, chiar daca n-am multi bani, am dat. Sunt jucatori care stau pe 700, 800 de lei. Nu se mai poate asa.", a spus Perja la Sport.ro.

Citeste si:RapidDaniel Perja

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies