Glasul rotilor de tren s-a transformat in strigatul disperat al saraciei: "Nu se mai poate! E o rusine ce se intampla la Rapid!"

Daniel Perja, team managerul Rapidului, spune ca situatia clubului e mai disperata ca niciodata.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iulie 2014, 18:44
Data actualizarii: Duminica 20 Iulie 2014, 18:59

Daniel Perja spera ca tratativele dintre Zamfir si Massone sa se rezolve cat mai repede. "Mi-e mila de jucatori, nu se mai poate continua asa", spune team managerul clubului giulestean.

"Imi doresc din tot sufletul sa se rezolve odata situatia. Nimeni nu vine cu ceva concret. Eu m-am saturat! La noi, la Rapid, e o debandada totala. Sa se trezeasca odata cu totii. La Rapid, toti care sunt acum trebuie sa munceasca in interesul clubului."

"E rusinos ceea ce se intampla in momentul de fata la Rapid. Mie mi-e mila de jucatorii nostri care de un an n-au mai fost platiti. E o rusine ce se intampla in acest moment la Rapid."

"Nu se poate merge asa la infinit. Auzim numai 'maine, maine'... Nu sunt bani la Rapid, s-au facut eforturi mari. Viorel Moldovan a dat bani, am dat si eu, chiar daca n-am multi bani, am dat. Sunt jucatori care stau pe 700, 800 de lei. Nu se mai poate asa.", a spus Perja la Sport.ro.

Modifică setările cookies