Fanii lui Livepool, United si Arsenal isi dau mana si ies in strada! Cat au ajuns sa coste abonamentele in Premier League:

Fanii lui Livepool, United si Arsenal isi dau mana si ies in strada! Cat au ajuns sa coste abonamentele in Premier League:

Suporterii englezi sunt nemultumiti de sumele pe care trebuie sa le plateasca pentru a asista la meciurile din Premier League.

Situatie tensionata in Premier League inainte de startul noului sezon. Suporterii sunt nemultumiti de faptul ca mai mult de jumatate din cluburi au ales sa mareasca preturile abonamentelor, in ciuda faptului ca ultima licitatie pentru drapturile TV a atras incasari de peste 6 miliarde de euro.

Liga suporterilor englezi planuieste un amplu mars de protest pe 14 august, cu doua zile inainte de startul noului sezon.

"9 din 10 suporteri din Anglia considera ca preturile biletelor la meciurile din Premier League sunt exagerat de scumpe. Cluburile se scalda in bani, iar sumele incasate din drepturile TV sunt uriase. Veniturile acestea ar trebui sa-i faca pe conducatori sa micsoreze preturile abonamentelor, pentru ca oamenii sa fie multumiti", spune Malcolm Clarke, reprezentantul suporterilor englezi.

QPR si Burnley au inregistrat cele mai mari cresteri la preturile abonamentelor, raportat la sezonul trecut - peste 35 la suta - insa acest lucru este oarecum de inteles, in conditiile in care cele doua cluburi sunt nou-promovate.

Arsenal vinde cele mai scumpe abonamente in acest moment, aproximativ 2500 de euro. Newcastle este singurul club care a scazut preturile, dar reducerea este doar simbolica - 1%.

Iata mai jos preturile abonamentelor pentru toate cluburile din Premier League:


Captura foto: DailyMail

Citeste si:Premier League




VIDEO PROTVPLUS.RO

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies