Giulesti, teatru de RAZBOI! Fanii Rapidului au s-au atacat cu sabii si au tras cu pistolul! Imagini INCREDIBILE

Rapidistii s-au batut intre ei cu sabii si pistoale. S-a lasat cu raniti la Pro Rapid. Speriati, fotbalistii au chemat jandarmii si ambulanta. Moraru s-a ascuns. Copos e chemat inapoi in Giulesti.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iulie 2015, 17:40
Data actualizarii: Marti 21 Iulie 2015, 21:15

Scene socante aseara la antrenamentul Rapidului. Suporterii de la Peluza si cei de la Tribuna a II-a s-au batut cu sabii si cutite, spre groaza jucatorilor care au asistat la macel.

Suporterii batuti au intrat disperati peste jucatori la antrenament, plin de sange, in cautarea disperata a unor doctori. Cei mai speriati au fost strainii, care au parasit imediat antrenamentul.

Suporterii au venit la ProRapid pusi pe scandal si inarmati cu sabii si cutite. In urma bataii, unul dintre suporteri a fost injunghiat si a ajuns in stare grava la spital.

Socati, jucatorii Rapidului au chemat politia, iar conflictul a incetat dupa cateva minute.

In timpul antrenamentului, suporterii de la peluza au venit cu intariri, baieti antrenati in lupte de strada si inarmati cu cutite si sabii. Unul dintre liderii suporterilor din Peluza a scos un pistol cu bile pe care l-ar fi folosit, insa nu se stie in ce directie.

Cert e ca politistii au ridicat patru cartuse de la fata locului.

Unul dintre suporteri au fost bagat intr-o masina, sechestrat si batut.

Modifică setările cookies