Rapid suporteri Superliga

Macel la antrenamentul Rapidului! UPDATE | Detalii incredibile: un suporter a tras cu pistolul, altul a fost sechestrat, iar altul a fost injunghiat si e in stare grava la spital

Suporterii de la Peluza si cei de la Tribuna a II-a s-au batut ca-n vestul salbatic, aseara, la antrenamentul Rapidului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iulie 2015, 09:23
Data actualizarii: Marti 21 Iulie 2015, 13:04

UPDATE: Apar noi informatii de la martorii care au asistat la bataia suporterilor rapidisti. Detaliile sunt incredibile.

In timpul antrenamentului, suporterii de la peluza au venit cu intariri, baieti antrenati in lupte de strada si inarmati cu cutite si sabii. Unul dintre liderii suporterilor din Peluza a scos un pistol cu bile pe care l-ar fi folosit, insa nu se stie in ce directie.

Cert e ca politistii au ridicat patru cartuse de la fata locului.

Unul dintre suporteri au fost bagat intr-o masina, sechestrat si batut.


Scene socante aseara la antrenamentul Rapidului. Suporterii de la Peluza si cei de la Tribuna a II-a s-au batut cu sabii si cutite, spre groaza jucatorilor care au asistat la macel.

Suporterii batuti au intrat disperati peste jucatori la antrenament, plin de sange, in cautarea disperata a unor doctori. Cei mai speriati au fost strainii, care au parasit imediat antrenamentul.

Suporterii au venit la ProRapid pusi pe scandal si inarmati cu sabii si cutite. In urma bataii, unul dintre suporteri a fost injunghiat si a ajuns in stare grava la spital.

Socati, jucatorii Rapidului au chemat politia, iar conflictul a incetat dupa cateva minute.

Daniel Pancu: "Moraru vrea sa plece de la Rapid"

Doar cinci fotbalisti romani au fost prezenti astazi la vizita medicala a giulestenilor. Pancu, Draghia, Martin, Cerlinca si Nicolae Vasile au venit alaturi de trei jucatori straini transferati de Valerii Moraru.

Rapidul nu are insa probleme doar la nivelul lotului, ci si la nivel administrativ. Adi Iencsi a decis sa nu se mai prezinte la reunire, desi a fost anuntat in functia de antrenor al formatiei in urma cu doar cateva zile (DETALII AICI).

Mai mult, clubul ar putea ramane chiar si fara actionar, Valerii Moraru gandindu-se foarte serios sa renunte la pachetul majoritar (DETALII AICI).

 

Daniel Pancu, unul dintre jucatorii emblematici ai Rapidului, "ultimul mohican" din Giulesti le da si el o veste proasta fanilor. Acesta a vorbit despre situatia de la club, confirmand faptul ca Moraru ar putea pleca.

"Daca voi juca, nu voi fi presedinte. Mi-am exprimat dorinta, toata lumea a fost de acord, am fost la vizita medicala, dar deocamdata nu am contract. Absolut toti antrenorii care au fost aici la negocieri si-au exprimat dorinta ca eu sa joc. Nu am niciun fel de contract, nici de presedinte. Functia nici nu este in organigrama clubului. 

Sunt bulversat de cateva zile, nu e normal ce se intampla. I-am spus domnului Moraru ca nu facem treburile cum trebuie. Nu exista nicio stabilitate, nicio garantie. Cand te refuza trei antrenori e clar ca ai probleme. Mi-a spus si mie ca ia in calcul posibilitatea de a se retrage. La nivel declarativ, intentiile sale sunt foarte bune, dar nu sunt acoperite din punct de vedere financiar", a spus Daniel Pancu la Dolce Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!