Rapidul a deraiat inca de la reunire! Fara antrenor si jucatori, giulestenii pot ramane si fara patron. Pancu confirma: "Moraru mi-a spus ca ar putea pleca"

Problemele si haosul continua la Rapid. Doar 8 jucatori au fost astazi la vizita medicala a echipei, iar Adi Iencsi a decis sa nu se mai prezinte la reunirea lotului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2015, 18:47
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2015, 19:04

Doar cinci fotbalisti romani au fost prezenti astazi la vizita medicala a giulestenilor. Pancu, Draghia, Martin, Cerlinca si Nicolae Vasile au venit alaturi de trei jucatori straini transferati de Valerii Moraru.

Rapidul nu are insa probleme doar la nivelul lotului, ci si la nivel administrativ. Adi Iencsi a decis sa nu se mai prezinte la reunire, desi a fost anuntat in functia de antrenor al formatiei in urma cu doar cateva zile (DETALII AICI).

Mai mult, clubul ar putea ramane chiar si fara actionar, Valerii Moraru gandindu-se foarte serios sa renunte la pachetul majoritar (DETALII AICI).

Daniel Pancu, unul dintre jucatorii emblematici ai Rapidului, "ultimul mohican" din Giulesti le da si el o veste proasta fanilor. Acesta a vorbit despre situatia de la club, confirmand faptul ca Moraru ar putea pleca.

"Daca voi juca, nu voi fi presedinte. Mi-am exprimat dorinta, toata lumea a fost de acord, am fost la vizita medicala, dar deocamdata nu am contract. Absolut toti antrenorii care au fost aici la negocieri si-au exprimat dorinta ca eu sa joc. Nu am niciun fel de contract, nici de presedinte. Functia nici nu este in organigrama clubului. 

Sunt bulversat de cateva zile, nu e normal ce se intampla. I-am spus domnului Moraru ca nu facem treburile cum trebuie. Nu exista nicio stabilitate, nicio garantie. Cand te refuza trei antrenori e clar ca ai probleme. Mi-a spus si mie ca ia in calcul posibilitatea de a se retrage. La nivel declarativ, intentiile sale sunt foarte bune, dar nu sunt acoperite din punct de vedere financiar", a spus Daniel Pancu la Dolce Sport.

Modifică setările cookies