Rapid, Gaz Metan, Otelul, FC Brasov, Ceahlaul si U Cluj s-au inscris in liga a II-a. Ce echipe se vor lupta pentru promovare

Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iulie 2015, 15:09
Data actualizarii: Marti 21 Iulie 2015, 15:21

Numai 27 de echipe s-au inscris in editia 2015-2016 a Ligii a II-a de fotbal, potrivit Federatiei Romane de Fotbal.

Luni 20 iulie a fost ultima zi de inscriere in editia 2015-2016 a esalonului secund, competitie organizata de Federatia Romana de Fotbal.

Pe adresa Departamentului de Competitii, pana la expirarea termenului limita, au fost trimise 27 de cereri de inscriere pentru noul sezon. Printre acestea se afla cele cinci echipe care au promovat din Liga a III-a si cele sase echipe care au retrogradat din Liga 1.

Lipseste FCM Dorohoi, echipa care a terminat play-out-ul seriei I a editiei precedente de Liga 2 pe locul 1, dar care nu isi va mai continua activitatea si in noul sezon.

Cluburile CF Braila si Academica Arges au formulat cereri in temeiul articolului 4 din ROAF, solicitand schimbarea formei juridice a cluburilor, urmand ca, in situatia in care vor primi aviz pozitiv, sa participe in competitii sub denumirile de ACS Dacia Unirea Braila, respectiv FC Clinceni.

Lista echipelor inscrise este urmatoarea: ACS Berceni, ACS Bucovina Pojorata (promovata din liga a treia), ACS Dacia Unirea Braila, ACS FC Academica Arges (FC Clinceni), ACS FCM Baia Mare (promovata din liga a treia), ACS Rapid CFR Suceava, ACS Soimii Pancota, ACS UTA Batrana Doamna (promovata din liga a treia), ACSM Ramnicu Valcea, AFC Chindia Targoviste (promovata din liga a treia), AFC Dunarea 2005 Calarasi (promovata din liga a treia), AS SC Bacau, CS Balotesti, CS FC Bihor Oradea, CS FC Caransebes 1913, CS FC Olimpia 2010 Satu Mare, CS Gaz Metan Medias (retrogradata din Liga I), CS Metalul Resita, CS Mioveni, FC Gloria Buzau, FC Otelul Galati (retrogradata din Liga I), FC Brasov (retrogradata din Liga I), FC Ceahlaul Piatra Neamt (retrogradata din Liga I), FC Farul Constanta, FC Rapid Bucuresti (retrogradata din Liga I), Universitatea Cluj (retrogradata din Liga I), Unirea Tarlungeni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!