Liga 1

Gigi pierde teren! Nu mai e cel mai tare cioban! Vezi ce patron din fotbal are mai multe oi decat Becali:

Mandru de oile sale, Gigi Becali are un adversar pe masura in ceea ce priveste stanele. Exista un alt patron din fotbal care are de 7 ori mai multe mioare decat finantatorul Stelei!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Noiembrie 2010, 08:32
Data actualizarii: Vineri 12 Noiembrie 2010, 09:25

Razboiul de pe terenul de fotbal se muta la stana. Cei mai bogat patroni din fotbalul romanesc, Ion Niculae si Gigi Becali, se razboiesc tot mai mult in... numarul oilor pe care le detin. Daca Becali are o traditie veche in spate in acest domeniu si e mandru de trecutul lui de cioban si de cele 300 de oi pe care le are in stana din spatele casei, Niculae este mai tare decat patronul Stelei si se poate lauda cu turma de de peste 2.000 de oi, pe care le tine pe domeniul lui din judetul Teleorman, scrie Cancan.

Astfel, patronul Astrei are de aproape sapte ori mai multe mioare decat finantatorul Stelei, pe care il intrece si in ceea ce priveste masinile. Recent, Ion Niculae si-a achizitionat o masina de armata, 6X6, care a apartinut Marelui Stat Major condus de generalul Gusa. Patronul Astrei a platit pentru acest TAB o suma modica, de opt mii de euro, desi este aproape noua si are doar 2.000 de kilometri la bord. Niculae si-a cumparat acest monstru pentru a se deplasa pe terenul accidentat de la mosia lui din Zimnicea si inainte de a-l folosi a avut grija sa-l "reamenajeze", schimband tapiteria si facand o soba intr-un colt, pentru a avea caldura la iarna.

 

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies