Semedo, 250.000 de euro pe sezon, poate ajunge la Steaua 2!

Gigi Becali vrea sa scape de Semedo! Are salariu mare si nu joaca de banii pe care i-a platit. Este, insa, o problema - Semedo nu poate sa mai joace nicaieri in retur. Destinatia lui poate fi Steaua 2.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Ianuarie 2009, 09:46
Data actualizarii: Duminica 25 Ianuarie 2009, 20:37

Semedo a fost pus pe lista neagra de Becali - pentru ca are salariu mare! Castiga 250 de mii de euro - la fel de mult ca fostul capitan Radoi! Pana acum, Becali a economisti 800 de mii de euro din salariile lui Arthuro, Abel Moreno si Radoi.

"Am luat teapa. Asta nu e transferul care sa ne ajute. Asta doar imi ia banii" le-a spus Becali unor prieteni, scrie Prosport. 1,3 milioane de euro a platit Gigi Becali ca sa-l aduca pe Semedo de la Cluj! N-a fost o mare lovitura - dar nu e prima data cand seful Stelei e pacalit de CFR - a platit la fel de mult si pe Surdu, de care nu mai stia cum sa scape.

Marea problema a lui Becali e ca pana la vara nu poate scapa de Semedo - nimeni nu-l cumpara pentru ca nu mai poate juca decat la Steaua pana in vara. Are voie la doua echipe pe sezon si a jucat deja pentru CFR si Steaua.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies