Gigi Becali, tatonari la Reghecampf! Ce au discutat și ce clauze are antrenorul Universității Craiova în contract

Gigi Becali FCSB Laurentiu Reghecampf Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Mai 2022, 09:49
Data actualizarii: Marti 31 Mai 2022, 09:57

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), curtat de Gigi Becali.

Gigi Becali a purtat o discuție cu Laurențiu Reghecampf la finalul acestui sezon, potrivit DigiSport. Deși cei doi nu au ajuns să discute direct despre o posibilă sorire a lui „Reghe” la FCSB, surse apropiate patronului vicecampioanei susțin că acesta a vrut să tatoneze terenul.

Sunt șanse mici însă ca Laurențiu Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova, deoarece în ciuda obiectivelor ratate în acest sezon, oltenii au gânduri mari pentru sezonul care urmează.

Craiova a obținut calificarea în preliminariile Conference League, iar sezonul viitor va avea obiectiv câștigarea campionatului.

Mai mult, antrenorul din Bănie are o clauză de reziliere a contractului în valoare de 300.000 de euro, iar Gigi Becali a susținut în mai multe rânduri că nu mai vrea să bage bani la FCSB, deci creu de crezut că este dispus să plătească pentru a-l lua pe Reghecampf.

MM Stoica susține că Becali a ajuns la un acord verbal cu Toni Petrea

Mihai Stoica a anunțat că Gigi Becali și Toni Petrea au discutat telefonic și au ajuns la un acord verbal. Antrenorul ar urma să semneze prelungirea cu FCSB după ce revine din vacanță.

„Discuțiile s-au purtat între Toni și Gigi. Nu s-au întâlnit, Toni e în vacanță. Când se întoarce, semnează, nu sunt probleme. Da, este un acord verbal între patron și Toni. Eu discut cu Toni aproape zilnic, acum vreau să-l lase în pace să stea cu familia. Clar, el va fi! Nu vor fi surprize”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!