VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali se implică în conflictul Gabi Tamaș - Nae Constantin: „Ia și bea în cantonament cu jucătorii! Nu ține cont!” 

Gigi Becali a vorbit despre viciul lui Gabi Tamaș. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Octombrie 2022, 18:50
Data actualizarii: Luni 17 Octombrie 2022, 18:50

Gabriel Tamaș (38 ani) este protagonistul ultimului scandal din fotbalul românesc. Fundașul central a fost înregistrat de Nae Constantin (48 ani), antrenorul său, când îi jignea pe suporterii Petrolului Ploiești. În apărarea sa, tehnicianul „lupilor galbeni” a precizat că înregistrarea era făcută publică înainte ca el să le-o trimită suporterilor. 

„Lumea înțelege ce vrea, eu ce am avut de zis am spus. Cine vrea să vorbească despre sifonărie, securime și așa mai departe, eu sunt cu inima împăcată. 

Înregistrarea asta despre care se spune că e privată a fost făcută de mine doar că ea nu era privată, era publică înainte de când am dat-o eu, pentru că cel cu care vorbeam avea deja șapte jucători lângă el, da, la Gabi Tamaș mă refer. Ăsta e adevărul. Vreau să știe toată lumea. Înregistrarea a fost publică înainte să o dau eu. Tot vestiarul știa deja ce s-a vorbit acolo”, a declarat Nae Constantin după eșecul cu Universitatea Craiova, 1-2. 

Gigi Becali a vorbit despre viciul lui Gabi Tamaș 

Gigi Becali (64 ani) este încântat de capacitățile fotbalistice ale lui Gabi Tamaș. Patronul FCSB-ului este de părere că dacă stoperul ar fi fost mai dedicat vieții extrasportive, ar fi fost unul dintre cei mai mari fundași centrali ai fotbalului mondial. 

„Lasă, să nu vorbim de Gabi Tamaș. Dacă era un fotbalist serios, putea să fie unul dintre cei mai mari fundași centrali din lume, dar el nu poate, el trebuie să se ducă la distracție, la băutură.

Dacă îi vine lui, el nu ține cont, ia și bea acolo în cantonament cu jucătorii, nu ține cont. Aia e patima lui, deși el e un om extraordinar. Are patimă de băutură. Dacă scăpa de patima asta, era mare, mare de tot”, a declarat Gigi Becali, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!