Gigi Becali, pus la zid dupa declaratiile privind transferurile: "E bataie de joc fata de saracia societatii!" Replica ACIDA pentru patronul FCSB

Gigi Becali, pus la zid dupa declaratiile privind transferurile: "E bataie de joc fata de saracia societatii!" Replica ACIDA pentru patronul FCSB

Gigi Becali a declarat ca nu mai negociaza pentru trei jucatori decat din 10 in 10 milioane de euro. 

Declaratiile patronului FCSB au starnit imediat reactii. Cornel Dinu nu a ezitat sa il contrazica pe Becali si a criticat modul in care se cheltuie banii in fotbalul romanesc. 

"In fotbalul nostru, sunt tot felul de rugaciuni: sa ne dea 70 sau 100 de milioane de euro. Suntem vai de capul nostru, in lumea a patra. Ne dau 1,5 milioane, cat ne e valoarea. In continuare eu cred ca jucatorii trebuie sa fie platiti conform realitatii. Daca salariul este 1900 lei, nu poti sa dai 15-20 de mii de euro jucatorilor. E bataie de joc fata de saracia societatii romanesti", a comentat Cornel Dinu. 

Gigi Becali a declarat ca in cazul lui Man, Morutan si Florinel Coman nu mai are de gand sa negocieze decat din 10 in 10 milioane de euro. "Nu de la 23 la 25 de milioane. 30-40-50 de milioane. Eu asa le negociez preturile. Nu pot sa va spun cu ce echipe sau cand, o sa vedeti", a declarat patronul FCSB. 



VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT