Gigi Becali poate da lovitura! Spaniolii scriu că una dintre „perlele” FCSB-ului este dorită în La Liga

Gigi Becali la liga tavi popescu Superliga Gigi Becali / Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 14:05
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 14:10

FCSB ar putea da lovitura pe piața transferurilor.

Yannick Carrasco (29 de ani) se pregătește să se despartă de Atletico Madrid, locul 4 în clasamentul din La Liga, iar unul dintre fotbaliștii care i-ar putea lua locul este Tavi Popescu, potrivit jurnaliștilor din Spania.

„Conducerea clubului madrilen caută noi fotbaliști care să întărească linia de atac a echipei, iar unul dintre jucătorii urmăriți este Octavian Popescu. Tânăra extremă a strâns deja selecții în echipa națională, dar și multe meciuri în atacul echipei istorice Steaua București.

  • Gigi Becali / Sport Pictures

Având un contract care expiră în iunie 2024, clubul la care activează știe că a venit vremea să încaseze bani de pe urma transferului său, iar Atletico Madrid este unul dintre cluburile care îl doresc. 

Roș-albii au intrat deja în contact atât cu agentul jucătorului, cât și cu conducerea clubului Steaua, iar Octavian Popescu este unul dintre pariurile lui Atletico Madrid, care își dorește să își întinerească lotul”, arată todofichajes.com.

Tavi Popescu a făcut pasul către prima echipă a FCSB-ului în toamna anului 2020. În acest sezon, fotbalistul de bandă a adunat 35 de meciuri, reușind să marcheze de două ori și să ofere șase pase decisive.

  • Patru milioane de euro este cota de piață a lui Tavi Popescu, potrivit transfermarkt.com
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!