VIDEO Gigi Becali, on fire! Reacții despre Sepsi, Liga Campionilor și "20 de milioane" 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 11:58
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 12:14

FCSB e aproape de un nou titlu după o pauză de nouă ani. 

FCSB o întâlnește miercuri în deplasare pe Sepsi, în etapa a șasea a play-off-ului Superligii. Cu un avans de 11 puncte față de Universitatea Craiova, echipa condusă de Elias Charalambous și Mihai Pintilii e teoretic campioană.

Nu și matematic însă. În contextul în care rivalele FCSB-ului au jucat de la slab la foarte slab în această parte a campionatului, pentru Gigi Becali așteptarea se va încheia în scurt timp. Nu a mai luat de nouă ani aurul în Superliga - de pe vremea lui Costel Gâlcă, acum antrenor la U Craiova -, iar visul pare deja împlinit. 

  • Gigi Becali / Captură de ecran PRO TV

Gigi Becali, on fire! Reacții despre Sepsi, Liga Campionilor și "20 de milioane" 

În privința viitorului în Liga Campionilor... Becali s-a răzgândit. Nu mai e același optimist. S-a uitat la câteva partide din competiția stelelor și a realizat că între FCSB și marile echipe de afară e diferență ca de la cer la pământ. Iată ce a zis luni dimineață omul de afaceri din Pipera. 

"Acum, putem să batem Sepsi, să facă ei un egal, suntem campioni. Făceam și eu niște socoteli, mă gândeam să avem 6-7 puncte după cinci etape. Dacă ai 6-7 puncte, ești campion, dar acum sunt 11. Noi trebuie să câștigăm un singur meci. Dacă îl câștigăm, la revedere! 

Nu mai vreau să spun, nu fac eu nimic. Vreau mai mult cu ajutorul lui Dumnezeu. Dacă sunt credicincios, le face Dumnezeu pe toate, și Liga Campionilor, și toate. Ce putere avem noi să jucăm Liga Campionilor.

Uitați-vă la meciurile alea, Germania, Franța, Italia, Spania, Anglia, stadioanele pline. Iau 20 de milioane numai din bilete, cum să te bați cu ei? Doar dacă vrea Dumnezeu, pe asta mizez și eu”, a spus Gigi Becali, luni dimineață. 

FCSB a remizat sâmbătă seara, pe Arena Națională, scor 2-2 cu Rapid, în etapa a cincea a Superligii. 

Standings provided by Sofascore

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!