Gigi Becali nu îi pune bețe-n roate lui Radunovic! Condiția patronului de la FCSB pentru a aproba transferul la CFR

FCSB Gigi Becali Risto Radunovic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 19:29
Data actualizarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 21:46

Contractul lui Risto Radunovic (31 de ani) la FCSB va expira în iarnă, iar în ultima perioadă s-a spus că fundașul lateral ar putea ajunge la CFR Cluj.

Gigi Becali este dispus să îl lase pe Risto Radunovic să meargă la CFR Cluj, însă acest lucru se va întâmpla doar din iarna următoare.

Gigi Becali: ”Dacă Radunovic vrea să meargă la CFR Cluj, să meargă!”

Gigi Becali îi va permite fundașului muntenegrean să negocieze cu gruparea din Gruia doar după ce va intra în ultimele șase luni de contract cu FCSB, însă se așteaptă ca Radunovic să fie cel care îi va comunica intențiile sale.

Dacă ar merge Radunovic la CFR Cluj, să meargă, dar, în primul rând, nu poate să discute despre asta. El are până în decembrie contract. Fiecare om e liber să facă ce vrea. Vrea să meargă la Cluj, merge la Cluj dacă regulamentul îi permite.

Nu sunt orgolios pe chestia asta. Eu fac oferta pe care eu cred că i-o fac. Să nu vorbim că nu e regulamentar să vorbim azi despre CFR Cluj. Nu avem voie, nu este în ultimele 6 luni. Dacă este în ultimele 6 luni de contract, poate să vorbească omul şi să îmi spună direct. Are acest drept omul, dar nu acum”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Gigi Becali nu crede că despărțirea de Risto Radunovic va reprezenta o lovitură pentru FCSB, mai ales că patronul roș-albaștrilor vrea să facă mai multe transferuri în această vară.

Nu este pierdere niciodată la fotbal. Se schimbă jucătorii şi nu ştim dacă e pierdere. Dacă vine altul mai bun în locul lui. Noi ştim că avem regulamente care trebuie respectate. Atât!

Eu îi fac ofertă dacă se admite. Nu are rost să vorbim la ora asta despre înlocuitori. O să iau 7-8 jucători. Să fim campioni şi apoi o să îi luăm. Nu are rost să vorbim”, a adăugat patronul FCSB-ului.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Risto Radunovic.

Ce a spus Mihai Stoica despre Risto Radunovic

"Cu Radunovic suntem în discuții. Știm de interesul CFR-ului. Chiar o să încep discuțiile cu agentul lui. Nu știu ce feeling să am. Știm că până în iarnă este al nostru, nu poate pleca, sub nicio formă.

Mi-e greu să cred că cineva va da o sumă mare pentru transferul unui fundaș de 32 de ani care este liber în iarnă. Ce dacă el semnează în vară cu CFR? Joacă la noi, el nu e Bălgrădean.

Bălgradean a semnat, nu a spus nimănui, a apărat la Botoșani, am făcut 2-2 și a comis-o. După s-a dus la CFR, dar nu a spus, la Risto nu se pune problema de așa ceva. El are un caracter prea frumos", a explicat oficialul FCSB, potrivit Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!