Steaua Dennis Man FCSB Gigi Becali Pini Zahavi Liga 1

Pe cati bani i-a cerut Becali unuia dintre cei mai puternici impresari din lume sa-l vanda pe Man: "Sar din 10 milioane in 10 milioane!"

FCSB 3-2 Craiova | FCSB a castigat din nou in fata Craiovei si ramane in cursa de urmarire a CFR-ului. Hora, Man si Gnohere au marcat pentru gazde, in timp ce Bancu si Cicaldau au punctat pentru oaspeti.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Aprilie 2019, 09:36
Data actualizarii: Luni 01 Aprilie 2019, 09:44

Marcator al golului de 2-1 al FCSB-ului, Denis Man a avut multi ochi importanti atintiti asupra sa. In tribunele de pe National Arena s-au aflat aseara Neymar Senior, sar si influentul impresar israelian Pini Zahavi, agent cu ramificatii in fotbalul mare, care lucreaza cu fotbalisti uriasi precum Robert Lewndowski.

Gigi Becali spune ca Zahavi l-a urmarit pe Man, iar patronul FCSB i-a transmis pretul pentru care el ar fi dispus sa-i dea drumul: intre 30 si 40 de milioane de euro.

  • Pe cati bani i-a cerut Becali unuia dintre cei mai puternici impresari din lume sa-l vanda pe Man: Sar din 10 milioane in 10 milioane!

"Man nu poate fi vandut la ora asta. Nu vreau sa vorbesc. Eu nu sunt genul de om care sa fie disperat dupa bani.

Nu mai vreau 30 de milioane, acum vreau 40 pentru Man. Am zis ca o sa cresc din 10 in 10. Eu cred ca-l dau pe banii astia, asa cred.

Nu am inca oferta de 30, doar negociez, nu? Il dau eu si cu 25, stati linistiti. Cu 20 va dau cuvantul meu de onoare ca nu-l dau!", a spus Gigi Becali dupa meciul de pe National Arena.

Becali a venit cu toiagul de aur la meci


Gigi Becali s-a remarcat de-a lungul timpului prin excentricitatile sale. Singurul patron de club de fotbal caruia ii place sa mane oile in timpul liber, Becali isi ghideaza acum animalele cu un toiag de aur! El si-a luat accesoriul norocos cu el si la meciul de pe National Arena, castigat de FCSB cu 3-2 impotriva Craiovei.

Gigi Becali a venit la meciul de pe National Arena cu Maybach-ul sau de lux si a fost condus pana la loja de Fane Dediu, bodyguardul sau de incredere. Patronul FCSB a preferat sa lase in masina accesoriul usor bizar pe care si l-a achizitionat. Este vorba despre un baston cu un capat suflat cu aur si incrustat cu pietre pretioase.

Modifică setările cookies