GIGI BECALI II "OCROTESTE" PE PUSTANI SI FACE ORDINE IN VESTIARUL STELEI!

ORDINE SI DISCIPLINA IN VESTIARUL STELEI!
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2007, 14:41
Data actualizarii: Marti 30 Octombrie 2007, 14:41

Scandal la Steaua! Rezolvat ca de fiecare data, de seful cel mare. Povestea a fost spusa chiar de Gigi Becali suporterilor care l-au vizitat in centru, la “ palat” cum ii place lui sa spuna. Ascultatorii, fani ai Stelei care cinta pentru toti jucatorii, au aflat ca 6 dintre pustii preferati ai lui Gigi Becali au venit la palatul sefului din Ghencea si s-au plans ca sunt probleme in vestiarul Stelei. Pustii s-au plans ca nu au parte de un tratament corect din partea veteranilor care ii pun la respect de fiecare data cand prind ocazia, fara sa foloseasca cele mai “alese “ cuvinte.

Patronul le-a  povestit ca a luat atitudine imediat. S-a urcat de urgenta in masina si plecat in tromba spre stadion. S-a dus direct in vestiar si a avut o discutie mai aprinsa cu veteranii Stelei care s-au luat de pustii lui preferati, nou veniti in Ghencea.

Fanii au fost surprinsi de atitudinea “psihologica” care ii protejeaza pe pusti ca Surdu, Bicfalvi, Ochirosii sau Ninu. Acestia sunt cei mai noi pusti de la Steaua dar numele lor nu a fost rostit de patronul Stelei.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies