FCSB Andrea Compagno Gigi Becali Superliga Andrea Compagno

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Compagno

Andrea Compagno (27 de ani) se află la FCSB din august 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 17:01
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 17:00

Cotat la 2.5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Andrea Compagno mai are contract cu gruparea roș-albastră până la finele sezonului actual. 

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Compagno

Iar Gigi Becali i-a setat prețul lui Andrea Compagno Patronul a remarcat faptul că cere pe vârful născut la Palermo 1.6 milioane de euro, asta după ce în urmă cu aproape un an l-a cumpărat de la FCU Craiova pe 1.5 milioane.

Când a venit la FCSB, Transfermarkt îl aprecia pe Andrea Compagno la 500.000 de euro. După 11 luni în care a fost legitimat la vicecampioana României, același site îl estimează acum cu două milioane de euro mai mult!

„Pe el l-am lăsat la 1.6 milioane, mi-a plăcut cum a intrat, a intrat bine”, le-a spus Gigi Becali reprezentanților mass-media.

În meciul FCSB-ului cu Dinamo, din a doua etapă a Superligii României, scor 2-1, Andrea Compagno a fost rezervă. Italianul a fost introdus de Elias Charalambous în joc la pauză, în locul noului transfer Alexandru Băluță.

Cifrele lui Andrea Compagno

Italianul a evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum Catania U19, Due Torri, Pinerolo, Torino U19, Pinerolo, Argentina, Borgosesia, Nuorese, Tre Fiori, FCU Craiova și FCSB.

După 32 de apariții bifate la gruparea roș-albastră, Andrea Compagno a reușit să marcheze 16 goluri în aproximativ 2.000 de minute petrecute în echipamentul FCSB-ului.

La FCU Craiova, atacantul a înscris de 26 de ori și a pasat decisiv în nu mai puțin de cinci situații, în 61 de meciuri jucate pentru echipa din Bănie, în aproape 4.000 de minute.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!