Gigi Becali Cristiano Bergodi FCSB Sepsi OSK Sfantu Gheorghe Superliga

Gigi Becali, față în față cu antrenorul care l-a scos din vestiare: „A ieșit, dar a urmat plecarea!”

FCSB o întâlnește, duminică, de la ora 21:00, pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în ultima etapă din sezonul regulat al Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 15:41
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 15:51

Gigi Becali dă nas în nas din nou, pe Arena Națională, cu omul care în 2009 îl scotea afară din vestiar la un meci al FCSB-ului în Europa League.

Fostul fundaș Ionuț Rada a dezvăluit că Becali s-a contrat cu Bergodi, care o pregătea atunci pe FCSB, la pauza meciului cu Seriff Tiraspol (scor 0-0) din Grupele Europa League, patronul fiind dat afară din vestiare de italian.

„Era meciul din Europa League cu Sheriff Tiraspol. A fost o repriză cu puține ocazii, nu a fost un meci reușit, dar era primul meci în grupă”, a povestit Ionuț Rada, potrivit Prosport.

Gestul l-a costat postul pe Bergodi, susține Rada

„Când am ajuns în vestiar, patronul era deja acolo și își spunea nemulțumirile. Spunea că vrem mai multe șuturi, lucruri de genul acesta. Era foarte nemulțumit. Lui Bergodi i-a luat mai mult să ajungă, de pe cealaltă parte unde era banca de rezerve. Când a intrat în vestiar a rămas uimit. I-a spus: «Gigi, aici vorbesc eu». Patronul spunea că nu, că el vrea să transmită ceva, au schimbat niște cuvinte și apoi Bergodi i-a spus: «Te rog să ieși afară». Nu s-au jignit. A ieșit afară, dar foarte nervos și mai târziu a urmat plecarea lui Bergodi”, a mai spus Rada.

  • 13 meciuri a rezistat Bergodi pe banca FCSB-ului, reușind o medie de 2.23 puncte pe meci.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!