Gigi Becali FCSB Laurentiu Reghecampf Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga

Gigi Becali dezvăluie: "Rotaru îi face echipa lui Reghecampf. Are vreo 20-25 de milioane gaură"

Gigi Becali l-a ironizat în mai multe rânduri pe Mihai Rotaru, după victoria celor de la FCSB contra Universității Craiova, scor 3-0.   .
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 14:30
Data actualizarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 14:26
Imediat după meci, Becali a spus că l-a sunat pe Rotaru pentru a-l ironiza în urma partidei din Ghencea. Finanțatorul de la FCSB și-a continuat discursul în aceeași notă, transmițând că omologul din Bănie a greșit echipa de start în duelul de sâmbătă.

Gigi Becali dezvăluie: "Rotaru îi face echipa lui Reghecampf. Are vreo 20-25 de milioane gaură"

Becali susține că imixtiunea lui Rotaru trebuie înțeleasă, având în vedere că are datorii mari în urma implicării în fotbal.

"Mă așteptam să mă bat cu el la titlu, dar nu știu ce se întâmplă acolo. Nu știu ce e în neregulă. Probabil face Rotaru greșit echipa. Îmi răspunde, e băiat bun. O să mă sune el, când o să-și revină.

Voi să știți un lucru. El, Rotaru, e mai băgat decât mine acum. Are vreo 20-25 de milioane gaură. Un om ca el, care mănâncă bătaie cu 3-0, trebuie înțeles. Sunt banii lui acolo.

Nu cred că e în pericol Reghecampf. La mine de ce nu sunt în pericol? Dacă tu, Rotaru, îi faci echipa omului, cum să-i reproșezi lui Reghecampf? Ce să-i reproșezi? Dacă eu fac schimbările, îi reproșez antrenorului? Vezi de treaba ta... Rotaru spune și cât aer să respire fotbaliștii și la ce ore să facă antrenamente. E implicat de 100 de ori mai mult decât mine", a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Gigi Becali dezvăluie: "L-am sunat pe Rotaru după meci"

După meci, Gigi Becali a intervenit în direct la televiziunea DigiSport și a remarcat faptul că l-a sunat pe Mihai Rotaru după ce FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova pe Ghencea.

„Da, am jucat cu o echipă prea slabă, deși eu credeam că Craiova e echipa cu care ne batem anul ăsta la titlu. I-am văzut, nu se poate ca o echipă să fie condusă cu 1-0, 2-0 și să nu facă nimic. Noi trebuia să dăm mingea la portar. 

M-a sunat Rotaru când ne-au bătut cu 1-0 anul trecut și mi-a zis 'ți-am dat na na!', i-am scris și eu în seara asta: 'Ti-am dat na na na na na nana'. L-am și sunat și i-am zis: 'Ți-am dat și rușinică'”, a spus Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!