VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali crede că Reghecampf „l-a lucrat” la meciul cu CFR! Patronul FCSB contestă schimbările făcute de antrenor

CFR Cluj a câștigat titlul cu o etapă înainte de finalul sezonului, după ce s-a impus, pe teren propriu, în fața Universității Craiova, scor 2-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 15:32
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 15:33

Gigi Becali a dezvăluit la PRO ARENA că stat de vorbă duminică la telefon cu Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, iar acesta i-a promis că va trimite cea mai bună echipă.

Lucru care s-a și întâmplat, însă Becali îl acuză pe Reghe că a făcut unele schimbări în timpul meciului care au destabilizat echipa.

„Am vorbit cu Rotaru ieri și mi-a zis: <<băi, Gigi, eu joc cu toată echipa, dacă eram calificat în Cupă, puteai să zici ce vrei, eu îmi urmăream interesul>>”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Ulterior, patronul FCSB s-a angajat într-un dialog spumos cu Ciprian Marica, prezent în studioul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Ciprian Marica: Ați spus că ați vorbit cu domnul Rotaru, a trimis echipa cu autocarul, au făcut 7 ore până acolo, un aspect. Al doilea aspect, a jucat Papp, de care dumneavoastră v-ați descotorosit, a jucat titular, schimbările pe care le face Reghe, sunt lucruri pe care le-am văzut și mi-au pus semne de întrebare...îl schimbă pe Mateiu, care a și marcat și jucat excelent, îl bagă pe Nistor, care știm foarte bine că nu iubește...

Gigi Becali: Da, dar l-a schimbat și pe Baiaram, care Baiaram oricând poate inventa ceva. 

Ciprian Marica: Îl schimbă, în egală măsură pe Crețu, care ținea mijlocul terenului, și îl bagă pe Vînă, care știm că a plecat de la dumneavoastră că nu prea...

Gigi Becali: Astea sunt și întrebările mele, dar nu vreau să le pun. Asta i-am zis și eu aseară lui MM (n.r. Mihai Stoica): 'Băi, nu pot să îl înțeleg pe Reghe, ce schimbări a făcut, nu înțeleg'. Cum să îl schimbi pe Baiaram? Eu îl las tot meciul, el inventează ceva, și îl ții pe Koljic care ce? Nu vreau să comentez, că nu e frumos și nu acuz cu nimic. 

Ciprian Marica: Dacă ați fi avut VAR poate că ar fi fost clar ofsaid-ul și semnalizat. 

Gigi Becali: După aia își mai puteau face ei meseria? Păi nu își mai făceau ei meseria, Federația. 

Ciprian Marica: Și totuși, la alegeri nu v-a deranjat prea tare. 

Gigi Becali: Păi, ce să le faci? Nu vezi că ei candidează singuri, așa e în România. 

Ciprian Marica: Știu, dar măcar în semn de protest că nu vă convine că suntem ultimii. Mă gândeam că poate vreo abținere. 

Gigi Becali: Nu mă abțin, e Vali (n.r. Argăseală) prieten cu ei, nu vreau să îi stric prietenia. 

Ciprian Marica: Prieteni, prieteni, ați pierdut campionatul. 

Gigi Becali: Păi, și ce să fac, Ciprian?

Ciprian Marica: Pe decizia VAR, iertați-mă, dar chiar să fim ultimii, să decidă în continuare arbitrii cine ia campionatul și cine retrogradează, cine promovează în Liga 1. E dureros, nu e corect. 

Gigi Becali: Tu spui asta pentru că nu ai avut probleme în România. Eu am avut anomalii grele, lucruri care te lasă mut. Dacă el, ce să mai...

Ciprian Marica: Aveți un cuvânt de spus în fotbalul românesc. 

Gigi Becali: Nu poți să spui cât timp ei schimbă regulamente, candidează cât vor, dacă l-au condamnat pe Gică Popescu să iasă ei? E adevărat, peste tot conduce Securitatea, dar nu se bagă la fotbal. La fotbal nu se bagă oamenii. Nu are rost, ce să mai, știți cine poate la fotbal, doar voi, dacă ești băiat deștept faci o Asociație a gloriilor României și să faceți protest și petiții și la UEFA. Nu vezi, acum zice Novak, că se schimbă legea și să fie controlați. Până acum nu aveau voie prin lege, făceau pe ascuns, să controleze Federația, păi îți dai seama ce se va întâmpla? Fac ei, care sunt la puteren, face și PNL-ul o echipă, și când câștigă PNL-ul, când PSD-ul.

Modifică setările cookies