Liga 1

Gigi Becali a reacționat după informațiile potrivit cărora s-ar fi certat cu Iordănescu

Presa scrie că relația dintre Gigi Becali și Edward Iordănescu s-ar fi stricat.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 08:12
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 08:35

În urma ultimelor declarații ale patronului, s-a speculat o răcire a apelor între Iordănescu și Gigi Becali. Patronul lui FCSB neagă aceste acuzații. Finanțatorul a declarat că i-a luat apărarea tehnicianului, punctând că absențele unor nume importante precum Tănase sau Coman influențează posesia echipei, lucrul pe care pune el accentul. 

Gigi Becali a reacționat după informațiile potrivit cărora s-ar fi certat cu Iordănescu

„Imediat s-a scris că l-a atacat Becali pe Edi, pentru că am zis că vreau posesie! Asta o știe toată lumea, că vreau mingea la mine. Altceva nu mă interesează, decât să fie mingea la mine. Dar de unde scandal, mă? 

Chiar i-am luat apărarea, am zis că nu poate să facă omul mai mult fără Tănase, Coman, Popescu...”, a spus Gigi Becali pentru GSP.ro.

Și Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat că relația dintre Becali și Edward Iordănescu este una bună, Becali fiind încântat de atitudinea antrenorului.

„Am discutat cu Gigi Becali, vorbea numai la superlativ despre Edi Iordănescu. Nu știu de unde a venit chestia asta, că ar fi nemulțumit de antrenor. Nu există așa ceva. Am vorbit chiar ieri (n.r. - joi) cu Gigi Becali”, a spus Dragomir.

Modifică setările cookies