VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu Malcom Edjouma, după ce L'Equipe a scris despre interesul lui Toulouse

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 August 2022, 16:22
Data actualizarii: Luni 22 August 2022, 16:23

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre Malcom Edjouma, mijlocașul lui FCSB, care ar fi avut o ofertă din Ligue 1.

Recent, celebra publicație franceză L'Equipe a scris despre interesul lui Toulouse, formație din Ligue 1, pentru Malcom Edjouma, însă Gigi Becali a transmis ferm încă de la început că îl va ceda pe mijlocașul său doar în schimbul sumei de 5 milioane de euro, atât cât este clauza de reziliere.

Gigi Becali: "Francezii nu m-au întrebat despre Edjouma"

Totuși, Gigi Becali spune că Toulouse nu a trimis o ofertă oficială către FCSB, cel puțin până în prezent.

"Nu, nu au revenit francezii, nu m-au întrebat de el", a transmis Gigi Becali, luni dimineață, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Malcom Edjouma, născut chiar la Toulouse, a fost transferat de FCSB în februarie 2022, de la FC Botoșani, în schimbul sumei de 330.000 de euro. Până în prezent, francezul a jucat în 21 de meciuri, a marcat trei goluri și a oferit două pase decisive.

"Edjouma poate pleca. Are o clauză de 5 milioane. Dacă achită, nu pot să-l țin. El pe 4 milioane nu va pleca. Sau pe 4,9. Pleacă doar dacă va fi achitată clauza de 5 milioane", spunea Gigi Becali, săptămâna trecută, la Digisport.

Edjouma s-a remarcat în fotbalul românesc la FC Botoșani, care l-a adus de la fosta Viitorul Constanța.

Înainte, el evoluase numai în diviziile inferioare din Hexagon, Ligue 2 fiind cel mai înalt nivel la care a ajuns (la Lorient, Red Star și Chambly).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!