VIDEO Gică Popescu, răspuns sincer când a fost întrebat despre Liga Campionilor: ”Pentru asta ne pregătim”

Gica Popescu Farul Constanta Liga Campionilor Superliga Gică Popescu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Mai 2023, 13:16
Data actualizarii: Marti 23 Mai 2023, 13:16

Farul Constanța a câștigat titlul și își face deja planuri pentru sezonul european care va începe în vară.

Echipa lui Gică Hagi va lua startul în primul tur preliminar al Champions League. Traseul până în grupele competiției va fi unul destul de dificil, având în vedere că Farul nu beneficiază de un coeficient impresionant și nu va fi în urna capilor de serie la tragerile la sorți.

Gică Popescu, președintele Farului, a oferit un răspuns sincer când a fost întrebat despre Liga Campionilor. Oficialii clubului se gândesc, mai degrabă, la un sezon european reușit în Europa League sau Conference League.

Gică Popescu: ”Liga Campionilor? Un obiectiv foarte greu de atins”

„Ne pregătim de cupele europene, nu neapărat de Liga Campionilor, pentru că e un obiectiv foarte greu de atins și suntem conștienți de lucrul ăsta. Pentru noi începe o perioadă de gândire, să facem lotul pentru anul următor. 

Vom trata meciul de la Cluj cu seriozitate, ne obligă parcursul pe care l-am avut în Liga 1. Perioada cea mai intensă ca muncă pentru noi va începe odată cu terminarea campionatului”, a spus Gică Popescu, la petrecerea de titlu a Farului.

VIDEO - Gică Popescu, la sărbătoarea de titlu a Farului

La prima vedere, pentru Farul Constanța, cel mai important pare a fi primul tur preliminar din Champions League, de care trebuie să treacă pentru a ajunge cel puțin în preliminariile Europa League, competiție care începe de la turul trei preliminar!

În sezonul precedent, CFR Cluj a fost eliminată din primul tur al Champions League de Pyunik Erevan, la loviturile de departajare, și a ajuns direct în turul doi al Conference League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!