Gică Hagi, program încărcat în ziua în care a împlinit 58 de ani. A răspuns ce îi pregătește Universității Craiova

Gica Hagi farul Universitatea Craiova Superliga Gică Hagi
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 18:00
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 18:14

Farul - Universitatea Craiova, ultimul meci din runda a 24-a, are loc luni, de la 20:00, livetext pe www.sport.ro.

Gică Hagi, managerul Farului, a împlinit duminică 58 de ani și a susținut conferința de presă premergătoare partidei de luni cu Universitatea Craiova.

"Regele" nu se va putea baza în confruntarea cu trupa lui Eugen Neagoe pe Denis Alibec, cel mai bun jucător al partidei din runda trecută, scor 3-2 cu FCSB, în deplasare, dar nici pe Dragoș Nedelcu, ambii suspendați. Boli și Nicolas Popescu sunt accidentați.

  • Gică Hagi

"Întâlnim un adversar foarte bun, talentat, cu un spirit deosebit, e care îl au de mult. Echipa craioveană are tehnică și forță. E pregătită de un antrenor displinat, experimentat, cu o personalitate specifică zonei. 

Ne așteaptă un meci foarte greu... Trebuie să avem un joc foarte bun și în atac, și în apărare. E al treilea meci pe care îl disputăm cu una dintre formațiile cu cele mai bune loturi din Rmânia, ceea ce ne obligă să urcăm la cel mai înalt ritm și intensitate. 

Suntem într-un moment foarte bun, suntem încrezători și sperăm ca, și cu ajutorul publicului, să învingem. Sunt puncte importante puse în joc pentru lupta de la vârful clasamentului", a declarat Gică Hagi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!