VIDEO EXCLUSIV Gică Hagi, omul decisiv din cariera lui Florinel Coman: "Va avea un cuvânt de spus și după ce se va retrage"

Florinel Coman a avut o evoluție apreciată în victoria clară a lui FCSB de pe terenul Farului, scor 4-0, iar atacantul a recunoscut la finalul partidei că a fost motivat de Gică Hagi.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 11:08
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 11:12

La începutul partidei de la Ovidiu, Coman a mers să îl îmbrățișeze pe Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, iar după partidă a dezvăluit că vorbele frumoase ale "Regelui" la adresa lui au contat enorm și l-au făcut să aibă o evoluție foarte bună.

Gică Hagi, omul decisiv din cariera lui Florinel Coman

Florinel Coman a ajuns în Academia Hagi în 2011, la vârsta de 13 ani, iar ulterior a evoluat la FC Viitorul timp de un sezon și jumătate, reușind să câștige și un titlu de campion. În 2017, brăileanul a ajuns la FCSB, în schimbul a 3 milioane de euro, iar Marcel Pușcaș spune că Gică Hagi, în ciuda faptului că se află la o altă echipă, va avea întodeauna un rol important în cariera lui Coman.

"Îl știu pe Florinel de la 15 ani, de la loturile naționale de juniori. Este un băiat plin de talent, a fost un copil crescut la propriu de Hagi, nu doar ca sportiv. Ianis e ca fratele lui. A primit de la Gică tot ce înseamnă instruire și cred că Gică Hagi va avea un cuvânt de spus pe tot parcursul carierei lui Florinel Coman. Până se lasă de fotbal și după aceea. E clar, Florinel Coman este produsul lui Gică Hagi 100%.

Intervenind această accidentare la 22-23 de ani nu este plăcut. A avut o problemă gravă. Ieșirea din circuit 6-8 luni nu e ușoară pentru niciun sportiv. Nu mai sunt aceiași parametri fizici, nu mai e încrederea, intervine teama, nu mai are ritmul cu care ne-a obișnuit, dar uite că ușor-ușor, cu răbdare, nu cu țipete și acuze, lucrurile revin la normal pentru că nu are cum să uite fotbalul, n-are cum să uite lovirea mingii, driblingul, pasele, fantezia", a spus Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Florinel Coman a jucat în 19 meciuri ale lui FCSB, reușind să marcheze un gol și să ofere trei pase decisive.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies