VIDEO Gică Hagi anunță că vrea alt antrenor la Farul: ”Lucrurile nu pot continua așa”

Gica Hagi Farul Constanta Superliga Gică Hagi, antrenor Farul Constanța / Foto: Captură Farul TV
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Decembrie 2023, 16:44
Data actualizarii: Sambata 09 Decembrie 2023, 16:44

Gică Hagi (58 de ani), managerul tehnic de la Farul Constanța, a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Petrolul din Superligă.

Campioană în sezonul precedent, Farul este pe locul opt și se luptă pentru accederea în play-off. 

”Regele” a făcut un anunț major la conferința de presă. Este gata să lase locul unui alt antrenor la Farul Constanța și să vândă o bună parte din acțiunile clubului. Hagi nu are de gând să se retragă complet de la club și vrea să păstreze un procent de zece la sută din acțiunile clubului.

Motivul? Gică Hagi își dorește ca Farul Constanța să aibă un buget mult mai mare pentru a concura cu ”forțele” din campionatul României.

Gică Hagi: ”Farul trebuie să aibă alt antrenor”

„Constanța, Dobrogea, trebuie să devină o prioritate importantă. Farul trebuie să devină echipa tuturor, trebuie să fie un exemplu, cum trebuie să fie organizat un club. Trebuie să aibă un buget foarte mare. Foarte mare! Farul trebuie să aibă un antrenor care e plătit, nu care e patron. De la anul, trebuie să aibă un antrenor care va fi plătit și care nu e patron. Lucrurile trebuie să se schimbe. 

Drumul ăsta nu cred că e un drum care să fie bun. Cred că rămâneți cu toții surprinși, dar ăsta e adevărul. Cu siguranță că eu, personal, o să reflectez. Dacă v-am zis-o public, voi face lucrul acesta. Lucrurile nu mai pot merge în continuare așa. Lucrurile trebuie să meargă în progres, în dezvoltare. Bugetul unei echipe, pentru a fi printre cele mai bune din România, nu poți să lucrezi cu deficit de buget. Nu poți să n-ai bani de transferuri și celelalte să aibă, și dacă stă Hagi pe bancă ce ușor e și mergem să câștigăm.

Au fost doi ani, am dus, am făcut lucruri bune, mai puțin bune, am vorbit. Voi păstra 10%, nu vreau mai mult. O spun public ca s-o înțeleagă toată lumea.

Nu plec din club, rămân cu 10%, dar trebuie să vină oameni cu bani, care vor și cred că Farul e un club foarte bine organizat. Orașul, comunitatea, trebuie să înțeleagă că echipa asta aduce spectacol în oraș, face reclamă orașului și trebuie să fie la nivel de top!”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

Gică Hagi a început proiectul Viitorul Constanța în 2009, iar în 2021 a fuzionat cu Farul, echipa-fanion a orașului.

În perioada în care a condus echipa dobrogeană, Hagi a câștigat două titluri, o Cupă a României și o Supercupă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!