Gică Craioveanu i-a transmis un mesaj în trei cuvinte lui Costel Gâlcă

Gica Craioveanu Costel Galca Getafe Universitatea Craiova Superliga Gica Craioveanu
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 19:37
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 19:44

Fostul internațional cu 25 de selecții în tricoul "tricolor", Gică Craioveanu, a postat un mesaj de susținere pentru noul antrenor al Universității Craiova, Costel Gâlcă.

Fostul atacant cu 220 apariții în prima ligă din Spania a postat vineri, 19 aprilie, două fotografii pe rețelele sale de socializare, însoțite de mesajul "Multă baftă fratello!!!", urându-i astfel mult noroc la Universitatea Craiova lui Costel Gâlcă.

În cele două poze îi putem observa pe cei doi foști internaționali, în tricul lui Villarreal CF.

  • Cei doi au fost colegi pe perioada "aventurii spaniole", la Villarreal, în anul 2002.

Ce a avut Gică Craioveanu de spus despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova

”Sper să-i mai domolească (n.r. pe olteni). El este foarte serios, a fost și ca jucător. E un tip serios, un muncitor, un profesionist.

Îi va fi foarte greu, pentru că oltenii au sângele fierbinte și vor rezultate peste noapte. Va trebui să se impună de la început, pentru că nimeni nu va accepta ca Universitatea să termine pe locul patru.

Mike îl apreciază în primul rând ca persoană, după ca fotbalist, a fost un jucător incredibil. Sper să-i lase mult timp, să fie liniștit, să facă treabă, să nu se gândească să ia decizii.

Are nevoie de timp să-și construiască o echipă. Din punctul meu de vedere, trebuie să fie aduși patru jucători de top pentru a avea succes la Craiova. Patru-cinci jucători neapărat.

E o lovitură ca imagine. Costel are o imagine foarte bună în România. El îl cunosc din vestiar, știu cum este ca om, doar că Mihai trebuie să aibă răbdare cu el”, a declarat Gică Craioveanu, pentru Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!