Giani Kiriță îl pune la punct pe noul antrenor de la Dinamo: "Total greșit!"

Dinamo Giani Kirita Superliga Zeljko Kopic Superliga Giani Kiriță
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Decembrie 2023, 19:37
Data actualizarii: Marti 05 Decembrie 2023, 19:36

Dinamo București a pierdut în deplasare cu Sepsi OSK, scor 1-2.

Zeljko Kopic, noul antrenor al "câinilor" după ce clubul din Ștefan cel Mare s-a despărțit săptămâna precedentă de Ovidiu Burcă, a debutat cu stângul la noua sa echipă. Croatul a pierdut prima confruntare cu Sepsi OSK, la Sfântu Gheorghe.

Giani Kiriță îl pune la punct pe noul antrenor de la Dinamo: "Total greșit!"

Giani Kiriță, fost jucător la Dinamo, a vorbit despre Zeljko Kopic și a subliniat faptul că antrenorul a abordat un sistem de joc "greșit", din prisma faptului că a ales trei jucători pe postul de fundaș central.

  • De asemenea, Giani Kiriță a evidennțiat că Ricardo Grigore nu ar fi trebuit introdus încă din primul minut, având în vedere că stoperul nu a mai evoluat concret la Dinamo de la finalul lui septembrie

"Domnul Kopic a venit la Dinamo și sper că și-a pus o clauză acolo în contract care specifică faptul că trebuie să aducă jucători. Altfel nu văd nicio șansă să ieșim din situația asta, fără jucători.În primul rând sistemul de joc pe care l-a abordat cu trei fundași centrali a fost unul greșit. 

Toți au fost foarte lenți. Cu Ricardo Grigore care n-a jucat de câteva luni. Asta trebuia să îți dea niște semne de întrebare.

Când se schimbă antrenorul trebuie o schimbare de atitudine la echipă. În prima repriză nu am văzut-o și asta m-a îngrijorat foarte tare. Eu sper că se va schimba ceva la Dinamo și vorbesc de atitutidinea asta. Din contră, prima repriză a fost mai proastă decât în alte meciuri", a spus Giani Kiriță, potrivit Fanatik.

Dinamo, la a patra înfrângere consecutivă

Echipa Sepsi OSK a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 18-a a Superligii. Este a patra înfrângere consecutivă pentru bucureşteni şi al 12-lea meci la rând fără victorie pentru echipa lui Zeljko Kopic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!