Giani Kiriță, discurs-manifest despre Dinamo: ”Cum s-a ajuns aici? Hai să fim serioși. Așa a început totul”

Giani Kirita Dinamo Superliga Giani Kiriță
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2024, 19:04
Data actualizarii: Marti 30 Aprilie 2024, 19:03

Dinamo a revenit în primul eșalon la finele stagiunii trecute, dar riscă să cadă din nou în liga secundă.

”Câinii” sunt pe locul 15 cu 21 de puncte și se clasează la trei lungimi în spatele primei poziții care-i salvează fără a ajunge la baraj. O victorie, trei remize și trei eșecuri a înregistrat clubul din ”Groapă” în play-out.

Giani Kiriță, discurs-manifest despre Dinamo: ”Cum s-a ajuns aici? Hai să fim serioși. Așa a început totul”

Giani Kiriță, fost jucător la Dinamo, a avut un discurs-manifest referitor la situația din Ștefan cel Mare și a evidențiat că management-ul a lăsat de dorit din momentul în care ”câinii” au revenit în prima ligă.

”Din păcate, situaţia lui Dinamo este dramatică pentru că avem 2 meciuri foarte grele, la U Cluj şi acasă cu UTA. Şanse mai sunt, trebuie să credem până la capăt în şansa noastră. Important e meciul cu U Cluj. Dacă îl câştigi, ai şanse, ai speranţe. Dacă nu, şansele sunt reduse rău.

Cum s-a ajuns aici? Hai să fim serioşi. Totul a început de când am intrat în prima ligă din nou, cu management-ul prost, cu oamenii care conduc clubul Dinamo. Oamenii care se pricep la fotbal nu au fost acceptaţi. Niciun post cheie de la Dinamo nu e ocupat de un dinamovist.

Nu avem în conducere dinamovişti, nu avem pe bancă dinamovişti, nu avem în teren dinamovişti. Avem foarte mulţi străini. Tot dezastrul ăsta se vede azi în ce se întâmplă la Dinamo.

Nu se poate, e un amatorism grav. Să iei gol de 4 ori în prelungiri, asta spune foarte multe despre jucători, de tot ce se întâmplă acolo. Nici Kopic nu mai reuşeşte să-i mai motiveze. A declarat la ultimul meci că ar fi  o minune să ne salvăm. Ăsta e discurs de antrenor? Ce-i transmiţi jucătorului?

Vreau să văd în astea 2 meciuri rămase cum joacă pe viaţă şi pe moarte. Să iasă de pe teren plin de sânge pe picioare, să iasă cu capul spart. Doamne fereşte, dar dacă retrogradăm din nou, este o pată neagră a 2-a oară şi asta nu ţi-o ia nimeni”, a spus Giani Kiriță, potrivit OrangeSport.

Cum arată clasamentul play-out-ului Superligii României

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!